Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Čítať tému

Gta-Ping Serverů (Ban na SP ?)
unKCooL
Čus,dneska jak jsem přišel domů ze školy tak jsem zapl SAMP a bylo tam tohle-Viz.Screen

Pomohlo jen restart Wifi (Ale jen na 5minut),takže nevím co s tím...+Šel jsem na SP a na chvíli ESC (Později mě to hodilo AFK),vrátil jsem se a You Are Baned From This Servr-Viz.Screen.Po Relogu
img.tpx.cz/uploads/You Are Banned Fro This Servr.png
Obracím se na vás a na vaši pomoc.
PS-Kdyžtak sry za špatný zařazení Topicu.

//
Upravil stinG_ dňa 25.06.2014 19:40
RedGinger
Co máš za typ routeru? Nedávno jsem četl, že určitý typ routeru, je náchylný k napadnutí od hackrů. A ještě jedna otázka, kdo je tvůj poskytovatel internetu? Jinak ostatní servery na fotce jsi mohl asi rozmazat. :D
unKCooL
TP-Link (Router),Poskytovatel Internetu nwm..:D jak to zjistím ? :D.Sry za ty severy nenapadlo mě to :D
unKCooL
Přišel jsem na to že mám v PC Trojského Kona,ale nejde mi to odstranit ani dát do Karantény.Prosím o Pomoc.
Tom14
Stáhni si AVGčko, je to fajnový anti-virák zatím jediný co mi ze 3. našel nejvíc chyb v pc
unKCooL
Citácia
TomCZe napsal:

Stáhni si AVGčko, je to fajnový anti-virák zatím jediný co mi ze 3. našel nejvíc chyb v pc

Dobře zkusím a pak napíšu.
caseyy_
Tak píš.
Tom14
Citácia
Mikull napsal:

Poslední týden mám podobný problém, projel jsem už Pc antivirákem a nic, každých 5 minut mě to "odpojí" od netu.

Tobě radím taky AVG klidně zkušební verzi a dej prozkoumat celý PC, já měl tyto problémy taky. Pokud ti to nepomůže, napiš mi do SZ
caseyy_
Prebíjajú sa Ti wifi ak máš viac zapamätaných.
unKCooL
Vyřešeno...děkuji TomCZe AVG pomohlo...Můžete Lock Lock!
img.tpx.cz/uploads/fekgnmpmw.png
---------Cheetah is my Life.------------
caseyy_
Zámok.
Prejdite na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 Hlasov
13%
Ano, miluji nakupování dárku
2 Hlasov