Informácie o serveri
Čítať tému
Potřebuju pomoci...
|
|
HanyS |
Pridané 28.06.2014 17:32
|
Príspevkov: 371
Založený: 06.03.14
|
Ahoj.. Nedávno jsem přišel na server a tam mi psali : You are banned from this server. Já si říkal že to přejde že to je nějaká chyba jak to The server is full ale pořád to tam bylo tak sem napsal na web a Akai mi pověděl že mám dát žádost o uban že se to tam pořeší a hned potom mi sám on napsal že mám PERMU kvůli nějakýmu kidovi se kterým sdílím IP adresu.. S Vikush sme se o tom bavili,zkoušel sem si změnit IP nešlo to ... VOLAL sem provozovateli WIFI ten mi radil úplně stejně takže jako nic moc.. Je tu někdo kdo mi opravdu poradil jak změnit IP? byl bych moc rád |
|
|
dpq7WImm8w |
Pridané 28.06.2014 17:37
|
Príspevkov: 8294
Založený: 30.04.12
|
"Ručně" lze IP změnit pouze máš-li DIP (dynamickou IP adresu), která by se měla měnit po restartu modemu. Ovšem, může se stát, že ani po restartu / odpojení od zdroje se nezmění a ke změně může dojít bez Tvého vědomí třeba za měsíc, rok, deset let.. neovlivníš. |
|
|
caseyy_ |
Pridané 29.06.2014 18:11
|
Príspevkov: 510
Založený: 28.05.14
|
Citácia Detroit napsal: Profík Ti tu radí. Detro neklam ho!!! Ale nie, má pravdu, ešte by to šlo cez XYZ programov, ale nemáš zaručene, že Ti to zmení. Ak máš router, tak ho reštartuj, ale pozor je možné, že po reštarte Ti zmizne IP úplne ako sa to stalo mne. Keby tak HSS (Hot spot shield) ale to už na SP zakázali. |
|
|
dpq7WImm8w |
Pridané 01.07.2014 22:54
|
Príspevkov: 8294
Založený: 30.04.12
|
Ještě něco máš na srdci? |
|
|
caseyy_ |