Informace o serveru

R
Připojit se na server

Číst diskuzi

SA:MP sekanie
-ZTE-
Zdravím. Mám taký problém, že miestami sa mi zasekne hra, keď hrám asi na 5 sekúnd a potom zasa normálne ide. Skúšal som aj preinštalovať SA:MP a nič. Taktiež som skúsil aj iné servery a tam mi to tiež robí. Neviem čím to je, ale všimol som si, že keď vypnem hru tak mi vyskočí to okno čo vám vyskočí, keď vám padne hra. Fakt si s tým neviem rady pred tým mi to nerobilo až teraz mi to začalo. Vopred vám ďakujem za pomoc. Smile
Zacek
Nový PC ? :D
Rap
Citace
zacekdan napsal:

Nový PC ? :D

Jo jasně jen kvůli zasekávání GTA si bude kupovat nový PC. Fakt chytrý nápad :D

Pokud se jedná o normální klasické lagy, zkus zmenšit rozlišení.
Možná zkus i trochu pročistit registry, stačí v CCleaneru. Mě osobně to jednou pomohlo.
F4llenAngel
mě to taky poslední dobou dělá.... Zamrzne mi obrazovka při hře.. někdy je to tak na 10 vteřin max, ale někdy to musim celé resetovat...
Macik
Skus precistit PC cez Ccleaner a ked nepomoze, tak skus reinstall windows, alebo mozes defragmentovat disk. Smile
Nieco s tohto vyskusaj, snad pomoze.
TimG
Prečistenie PC by to malo hodiť do normálu Smile
-ZTE-
Skúšal som aj prečistiť ccleanerom aj defraglerom a nič, ale predtým to normálne išlo.
caseyy_
Tak stiahni IobitUninstaller a odinštaluj GTA plus vyhoď všetko, čo nájde sken.
-ZTE-
Vyskúšam potom sem napíšem Smile
Wenneis
V nastavení si nastav kvalitu na low a vypni si frame limiter. Mě to pomohlo.
kapr
Zkus vyhodit GTA San Andreas User Files v Dokumentech. Někdy to pomůže.
RaSTa
totální reinstal GTA SA a pak si pohraj v nastavení, jeslti to nespravíš, tak to bude něco v PC..
TimG
Ako tu už predomnou písali skús isť do dokumentov a tam to vymaž, alebo v hre chod do nastavení a tam sa pohraj s kvalitou.
Czipisek
Prvně vymaž GTA kompletně i z dokumentů atp. potom bych odviroval PC - celej, aktualizoval ovladače, pročistil registry a zkusit znovu.
caseyy_
Citace
Czipisek napsal:

Prvně vymaž GTA kompletně i z dokumentů atp. potom bych odviroval PC - celej, aktualizoval ovladače, pročistil registry a zkusit znovu.

No čo, pomohlo?
-ZTE-
Skúsil som len preinštalovať SA:MP prečistil som notebook CCleanerom a Defragleroma zrejme to pomohlo lagy už pominuly. ďakujem za vašu ochotu. Smile Lock!
caseyy_
Zámok.
Přejít na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 Hlasů
13%
Ano, miluji nakupování dárku
2 Hlasů
4%
Ne, je ještě čas