Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Čítať tému

Problem s vytvorenim snimky (F8)
Macik
Zdravim,
mozno to tu uz bolo viac krat, ale proste nikde som nevidel riesenie zatial.
Chcel by som vediet, ze preco ked stlacim v hre F8, tak mi to vypise v chate: Unable to save screenshot.
Mam W8.
Ale vsetko mam dobre, cesta kde sa to ma ukladat:
Dokumenty-GTA San Andreas User Files-SAMP-screens
Cize neviem preco to nejde, je to kvoli windowsu?
HraseCZE
To asi není kvůli windowsu ale nějak to špatně trasuje a neví kde se to má uložit, počkej na IT poradce Smile
Skiper
Na IT poradcu nepočka,lebo má pban.
Stiahni si Fraps.
Alebo môžeš fotiť pomocou Prt Scr (tlačitko na klavesnici) a potom vložiť do skicára. A uložiť.
A ešte otázka. Aký máš windows?
HraseCZE
Píše, že má Win8. Počkej, eSko má Pban? Pardon, že to tu řeším ale o tom nic nevim.
Skiper
Citácia
RePlayCZ napsal:

Píše, že má Win8. Počkej, eSko má Pban? Pardon, že to tu řeším ale o tom nic nevim.

Áno má pban.
Pardon to w8 som prehliadol.
Macik
Citácia
Skiper napsal:

Na IT poradcu nepočka,lebo má pban.
Stiahni si Fraps.
Alebo môžeš fotiť pomocou Prt Scr (tlačitko na klavesnici) a potom vložiť do skicára. A uložiť.
A ešte otázka. Aký máš windows?
S frapsom som skusal, ale blblo mi to nejak, lebo ja fotim asi kazde 2 hod /info vsetky strany a ked odfotim jednu stranu, tak odfoti, potom odfotim druhu a je tam iba cierna obrazovka.
A cez print screen je to prilis zdlhave.. Vzdy mi to vyhovovalo F8, ale neviem preco to nejde..
ViNceNzoSvK
Pozri sa či máš volné mieto na disku , a aj v zložke "Screens" pozri či tvoj počet fotiek nepresiahol počet 999.
Skiper
Citácia
ViNceNzoSvK napsal:

Pozri sa či máš volné mieto na disku , a aj v zložke "Screens" pozri či tvoj počet fotiek nepresiahol počet 999.

Skús toto. Alebo niaky program na fotrnie,si stiahni.
Macik
Citácia
ViNceNzoSvK napsal:

Mam volny este 1TB. :D A nepresiahol. Smile
Skiper
No čo ide?
esko_
Citácia
Skús vyhodiť z dokumentov GTA User files a pustiť samp - teoreticky sa Ti nanovo nahodia súbory i so scréénmi.
Macik
Citácia
Skiper napsal:

No čo ide?
esko_
Citácia
Skús vyhodiť z dokumentov GTA User files a pustiť samp - teoreticky sa Ti nanovo nahodia súbory i so scréénmi.
Nepomohlo, stále píše to isté. :/
dpq7WImm8w
Zkus trochu přiblížit kdy Ti to přestalo fungovat.
Macik
Od začiatku čo mám nový PC s Windows 8. :D Predtým na W7 aj na XP to išlo. Smile
dpq7WImm8w
Zkoušel si přeinstalovat GTA?
(pokud ne tak je nutné aby jsi odstranil i složku v dokumentech a poté znovu naistalovat)
Macik
Citácia
Detroit napsal:

Zkoušel si přeinstalovat GTA?
(pokud ne tak je nutné aby jsi odstranil i složku v dokumentech a poté znovu naistalovat)
Urobil som to, aj som preinštaoval windows kvôli tomu. A nič proste..
asthenic
Citácia
Skiper napsal:

Citácia
RePlayCZ napsal:

Áno má pban.
Pardon to w8 som prehliadol.

Nič nikto nemá, tak netrep. :D

.. K problému, jednoducho ak Ti to po všetkom nepôjde, tak si stiahni Lightshot a máš to.
caseyy_
Vyhoď GTA cez IoBitUninstaller, čo nájde sken vymaž a nahoď znovu = zaručene Ti pôjdu scréény.
dpq7WImm8w
Neaktivní téma, považuji tedy problém za "vyřešený".
zámek.
Prejdite na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 Hlasov
13%
Ano, miluji nakupování dárku
2 Hlasov
4%
Ne, je ještě čas
14 Hlasov