Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Čítať tému

Hry
Wazowski
Zdravím jelikož mam ted dost volnýho času a na sp se taky nedá smrdět furt tak sem se vás chtěl zeptata na nějaký dobrý hry.
Kompa nemam žádný dělo ale de to.

Komponenty

Spoiler
Procesor - AMD II X2 220 2,8Ghz
Grafika - NVIDIA GT 640 1Gb
Ram - 4Gb

Myslim že víc neni potřeba, nevim jestli tady už nějakej topic ohledně her je ale co už

Celkově bych chtěl aby sme si v tomto topicu navzájem radili co hrát

Já doporučuju Devil May Cry 5 což je podle mě pecková hra graficky i hratelně a i příběhově
asthenic
Skús hru The Forest, ja osobne som to nehral, skúsiť môžeš ale bude Ti to sekať, pretože máš rovnaký konfig ako ja, len frekvenciu vyššiu.

Far Cry 3 - na tú hru nemám slov, kvalita jednoducho.
Wazowski
Citácia
funnky_ napsal:

Skús hru The Forest, ja osobne som to nehral, skúsiť môžeš ale bude Ti to sekať, pretože máš rovnaký konfig ako ja, len frekvenciu vyššiu.

Far Cry 3 - na tú hru nemám slov, kvalita jednoducho.

A myslíš že bych to snad rozjel ? :D Docela pochybuju
asthenic
Far Cry áno, pretože ja som to hral na strednej+ grafike, Ty máš ešte aj lepší procesor.
Wazowski
Citácia
funnky_ napsal:

Far Cry áno, pretože ja som to hral na strednej+ grafike, Ty máš ešte aj lepší procesor.

Tak to dík za radu...Nemáš eště torrent ? :D Protože sem to už stahoval ale bohužel sem nějak neuspěl
RSpire
a čo odporúčite mne s komponentamy
intel core i5 (1.7ghz)
nvidia gt630 2gb
4gb ram?
mam notbuk ale ked hram nejake hry 2007-09 tak je notbuk dosť žeravý, myslíte že je to v poho? nechcem si nič spáliť skrz hry
myslite že môžem hrať novšie hry? ak hej, poradíte?
asthenic
RSko máš slabý procesor na nové hry, moc Ti to neradím, aby Ti neskončil, takže niečo staršie.
RSpire
Citácia
funnky_ napsal:

RSko máš slabý procesor na nové hry, moc Ti to neradím, aby Ti neskončil, takže niečo staršie.

ale ked si zrátam 1.7ghz x 4 tak to je 6.8ghz, či sa to tak neráta? xD
ale tak hry do roku 2008 hrať ešte môžem či?
asthenic
Máš štvorjadrový?
Wazowski
Citácia
RSpire napsal:

a čo odporúčite mne s komponentamy
intel core i5 (1.7ghz)
nvidia gt630 2gb
4gb ram?
mam notbuk ale ked hram nejake hry 2007-09 tak je notbuk dosť žeravý, myslíte že je to v poho? nechcem si nič spáliť skrz hry
myslite že môžem hrať novšie hry? ak hej, poradíte?

Jako de to ale ten proceros je fakt slabej takže bych zkusil
Dirt2
Spoiler

Call of Duty: Modern Warfare 2
Spoiler

To sou jedny z nejlepších her roku 2009
2008
Far Cry 2
Spoiler

2007
Call of Duty 4: Modern Warfare
Spoiler

Crysis
Spoiler

BioShock
Spoiler

Všechny hry sem sám vybral z nejlepšího výběru redakcí k danému roku...Je toho daleko víc ale nemam na to tejden :D
RSpire
Citácia
funnky_ napsal:

Máš štvorjadrový?

ano

Wazowski no Bioshock som dohral, konečne som našiel hru čo som prešiel celú a crysis som akurat stiahol :D a cod4 hrávam (multiplayer) :D modern warfare ma nebavil a možno by som skusil ten far cry, dirt ma neláka, diky
kokos, vypadám jak keby som bol nejaký maniak do hier :D ale to je tým že tiež som hladal hry skrz tie redakcie na top hry :D
Upravil RSpire dňa 29.07.2014 21:39
Paulie98
Na i5 a GT 630m by si mal aspoň čo to zahrať,myslím že aj taký BF 4 celkom v poho a ak je to tá novšia i5,tak je to ok.Viď tu : http://youtube.com/watch?v=UCSlwLc9AOM (Tu je Pentium)

A k tým hrám...

Skús Mount and Blade Warband - pecka,velmi dobrá hra,pri ktorej som presedel ajajaj :D

Gothic 1,2 Noc havrana,3 aj s datadiskom.

Alebo ešte Dead Island 1,2

Poprípade Cry of Fear (Steam)
Upravil Paulie98 dňa 29.07.2014 21:42
Wazowski
Ohledně toho 4jádra
http://pc.poradna.net/q/view/577388-j...y-procesor
Zase se vrátíme zpět k těm hrám :D
Tak mi poradte :D
Dead island sem hrál teda DI1 je to pecka ale nějak mě to mega nechytlo ale když se nudim tak proč ne
ILSPKorny
No More Room In Hell je to hra na Steame a zadarmo. Je so zombíkmi je to super hrať s kamarátom, ja osobne už do dlhšiu dobu hrávam a je to epická hra, aj keď sem tam laguje ale to sú detaily. Prvé dni som nevedel čo a ako ale časom som sa to naučil a vrelo odporúčam.
RuliiKkO
Jestli chceš zjístit jestli ti hra půjde .. Navštiv
Si te metes conmigo, nos metemos nosotros contigo. Boss

Just enjoying life. Casual cs pleer, hockey enjoyer, f1 lover and also old man.
Wazowski
No zkusim to far cry každopádně mě taky napadlo zkusit South park stick of truth takže vás budu informovat jak to u mě vypadá :D
Wazowski
Tak i přes to všechno Far Cry rozjedu na 40 fps a 30-25/8 s natáčením
Nic natáčet nehodlam jen sem dělal fps test...
Dneska zkusim Neef For Speed Run a ten Southpark
Flo_rida
Doporučuji Dishonored, Zaklínače 2 a Skyrim Smile
caseyy_
Funnky, do SZ mi pošli FarCry 3 ktorý ide na Windows 8. Páč já čo som mal, tak ani jeden nešiel.
dpq7WImm8w
Citácia
Wazowski napsal:

Citácia
funnky_ napsal:

Tak to dík za radu...Nemáš eště torrent ? :D Protože sem to už stahoval ale bohužel sem nějak neuspěl

Lock!
Prejdite na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 Hlasov
13%
Ano, miluji nakupování dárku
2 Hlasov
4%
Ne, je ještě čas
14 Hlasov