Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Čítať tému

Lagy.
Greplik
Zdarec. Mám takový problem, no prostě se mi seká hra. Nejsou to nějaké megalagy právě že jen tak vterinove záseky. A vůbec nevim co s tím. Zkoušel jsem reinstall gta a dělá to i po reinstallu winů. Internet mám dobrý. Nějaké rady ? Šup sem s nima. Dá se to s nima hrát ale dost mě to štve.

+ještě máte nějaké zaručené rady jak zrychlit pc ? Reinstall až poslední možnost, zkoušel jsem nějakej ten ccleaner.

Předem díky.Hi
yaroush
odinstaluj z PC kraviny co nepotřebuješ

projeď PC ccleanerem, vyčisti registry.

v CCleaneru vypni VŠECHNO co se zapíná při startu PC. nech pouze antivirus a skype(icq)

stáhni si smart defrag 3 a defragmentuj HDD (pozor při instalaci, ať se ti tam nenainstalujou kraviny okolo který nepotřebuješ)

až to doděláš, tak PC vypni oddělej dekl, a vyfoukej prach. Nejlíp kompresorem.Pokud nemáš tak ústy. Je to humus, ale občas se to udělat musí. Vysavačem se k tomu nepřibližuj(statická elektřina).

Napiš pak jestli je to lepší :D
Rap
Vypni v PC procesy, které nejsou důležité k používání. Zkontroluj antivirus a windows jestli se nedělají nějaké aktualizace. Vypni programy, které jsou zbytečné např. skype zabírá moc místa v procesech. A pokud ho během hry nepoužíváš je zbytečný.
Livik7
Citácia
Tumik napsal:

Každý říká, že Ccleaner je na vše, ale mám zkušenost od kámoše, že se mu nevyplatil, tak nevím. Údajně mu pročistil nějaký programy, který pak musel někde stahovat. Zkus si zapnout bandicam/fraps a sleduj, jestli Ti nepadají FPSka.

Ccleaner je snad jeden z programů, kterej ti nevyčistí potřebný programy :DD
Jinak k tématu -- jak psal yaroush vyfoukej prach -- Ten tam dělá největší bordel
Popřípadě se podívej antivirem jestli tam nemáš nějakej "vir"
Tom14
Nemáš problém spíše s internetem? Že ho máš prostě pomalejší, vše nemusí být počítačem
Greplik
Takže dík za rady ale jsem teď zase pryč, takže to nemůžu zkusit ale zodpovim na na něco. Tu defragmentaci zítra zkusím a ty fpska taky. Prachem to asi nebude pravidelně notebook čistím, a poznám to tak že se mi prehřívá ale nelaguje. Internet asi taky ne, protože např. Hraju codko mp a u toho volám přes skype a prohlizec taky zaplej a ani jeden zásek. Ale dík za rady a zítra zkusím ty fpska a defragmentaci.
twistedTSD
Neaktivní/vyřešeno.
Prejdite na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 Hlasov
13%
Ano, miluji nakupování dárku
2 Hlasov
4%
Ne, je ještě čas