Informace o serveru

R
Připojit se na server

Číst diskuzi

samp nejde
rikardo
Citace
Druck napsal:

Zbytočnosť, na čo kupovať hru ked si ju môže stiahnuť ?:-D viem že to myslíš tak ked mu to nepôjde vôbec, ale určite tam je nejaký spôsob ako to urobiť ;)

Áno, ale takto by sa tým nemusel sra* keď mu to nepôjde... Ale veď je to na ňom.
XThoMaSX
ahoj byl jsem vonku johny posluchmen radšej drucka vyzerá to zaujímavo
XThoMaSX
NEFUNGUJE NIC STAHUJI GTA už hodinu+hodinu ešte 30min strašne vás prosím když ani to gta stahnute nepojde chci to do pátka mám narodky a chci oslavu na sp prosím SadKto mi poradí a pujde to=100k na SP
XThoMaSX
ešte neco :DJá mam doma CD Gta ale ked si to nainstalujem tak mi píšte nijaký error o CD/DVD
Druck
Citace
XThoMaSX napsal:

NEFUNGUJE NIC STAHUJI GTA už hodinu+hodinu ešte 30min strašne vás prosím když ani to gta stahnute nepojde chci to do pátka mám narodky a chci oslavu na sp prosím SadKto mi poradí a pujde to=100k na SP

Btw,ale skús tu kompatibilitu urobiť aj na GTA, a aj na samp ;) Ale na oby dve musíš dať rovnake napríklad Windows 7
Druck
Citace
XThoMaSX napsal:

Btw,ale skús tu kompatibilitu urobiť aj na GTA, a aj na samp ;) Ale na oby dve musíš dať rovnake napríklad Windows 7
Majky_
Citace
XThoMaSX napsal:

ešte neco :DJá mam doma CD Gta ale ked si to nainstalujem tak mi píšte nijaký error o CD/DVD

Takže tam nemáš crack :D
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=14063
XThoMaSX
jak to craknem?
XThoMaSX
img.tpx.cz/uploads/hgfhfghgfhfghfg.pngAle len som 2-krát klikol na ten server dal som Connect a(V OBRAZKU)
Panzer
MORE ZMĚň CRACK.
No není tady asi úplně vše, ale je toho dost. Malá ukázka pbanůimg.tpx.cz/uploads/PanzerPDPS3.gif
Druck
Citace
Panzer napsal:

MORE ZMĚň CRACK.

On hore píše, že nevie zmeniť crack ale ty mu napíšeš že zmeň crack Na hlavu
Nosferatu
Citace
HanyS napsal:

Tak si jdi hrát ven :D

Přesně tak :D :D (y)
I kill people and I like it
Panzer
Když si umí nainstalovat gta stažený tak si tam musí umět dát i crack, se na mě nezlob ale to tam musel dávat i předtim. Tak si neťukej na čelo, nebo si na něj ťukej ale mě to nezajímá.
No není tady asi úplně vše, ale je toho dost. Malá ukázka pbanůimg.tpx.cz/uploads/PanzerPDPS3.gif
XThoMaSX
ok nainštalované gta san andreas v nom SAMP a stále mi to padá SmileMôžem sa s vami rozlúčiť rád som vás spoznal SmileNejde mi to čiže konec na SPSadRád som vás spoznal Sad
HrBeeeC
Ahoj, vypadá to na špatně cracklou hru, už možná nejsou kompatibilní.

Stáhni zde crack ---odkaz smazán - viz pravidla---
Obsahuje to i návod, jak ho přepsat, takže to snad nebude problém, doufám že pomůže

Upravil/a twistedTSD dne 22.10.2014 00:14
bosyng
ahoj Smile
nejde se mi připojit na tento server ale na ostatní jo
nevíte čím to je ? jestli je tento server vypnutý nebo proč to nejde ?
twistedTSD
Nějak jste se rozjeli. Žádné odkazy na hru ani cracky, prosím. Takové věci si, když už musíte, vyřiďte soukromě a ne na fóru.

Jinak, vymazat složku GTA SA user files při reinstalaci jsi také zkoušel?
dpq7WImm8w
Vyřešeno?

Bez aktivity... zámek.
Upravil/a dpq7WImm8w dne 26.10.2014 10:12
Přejít na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 Hlasů
13%
Ano, miluji nakupování dárku
2 Hlasů