Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Čítať tému

Windows 8.1 problem se samp
bDU_C
Ahoj

Do včerejšího večera jsem měl pořád verzi windowsu 8.. (do té doby pořád vše fungovalo) pak mi naskočila tabulka, že se windows chce aktulizovat na verzi 8.1, takže jsem upgradoval a vypnu.

Druhý den ( tedy dnes ) , jsem chtěl zahrát SAMP a najednou to udělalo nějaký běžnej erorr, tak jsem myslel , že je problem s kompatibilitou ,takže jsem to různě nastavoval mělo by tam být myslim ten Service Pack 3 pro windows XP ale dával jsem tam i pro windows 8. A ted už to nedělá žádné errory , jen kliknu na server a prostě se nic neděje...

Při té aktualizaci na windows 8.1 jsem zjistil , že moji verzi DirectX 9 se upgradovala na verzi rozhrani DirectX 11..
Myslím si,že to dělá ta novější verze Directu a hledal jsem i na google programy , které by mě ten D 11 , odinstalovali ale nemůžu nic najít , tak jestli víte nebo stím máte nějakou zkušenost jak to odinstalovat , tak budu rád za radu.
Baseball
Většinou je problém s W8 v tom že nejsou na nich programy pro funkci SA-MP. Teď nevím které ale podívej se do minulosti v této sekci. Někde najdeš.
bDU_C
Já potřebuju vědet jak odinstalovat directX 11, abych si následně tam nainstalov directX9 , to co jsi mě poradil je mi víš na co...
Prohledal jsem to forum jak si mi řekl ani jeden nemá problém jako já ...
Buď se jen ptali jestli je dobrý windows 8 upgradovat na 8.1 nebo ze 7 na 8...
+ Jsem našel jiné problémy , kde maj ve windowsech 8...
Upravil bDU_C dňa 06.11.2014 15:41
Franta95
Teoreticky by ti mělo stačit si stáhnout plnou verzi toho DirectX. Takže si stáhni nejnovější DirectX 9 a nainstaluj. Některé verze nemají všechny potřebné soubory a sám jsem to tak dělal na W7. Mám DX11, stáhl jsem si full DX9 a nainstalovaly se z toho soubory, které mi chyběly. Formálně ti zůstane pořád DX11, ale přibudou kompletně všechny soubory z DX9.
ATomas
kdyz vlozis instalacku gta do mechaniky mas tam moznost instalace direct 9X, kdyz to nainstalujes tak by ti to uz melo fungovat (popripade reinstaluj gta cele)
bDU_C
Tohle co jsi napsal ATomas mě napadlo , proto taky stahuju nový GTA v iso, takže až provedu instalaci ,tak to tak udělám , doufám , že to pak pujde. Ale dost mě nasraly ty windowsi , pořád jsem to oddaloval ono to jednou za 14 dni asi , vždy vyskočilo , že jestli nechci upgrade na 8.1. A včera už se objevila jiná tabulka , že bud to budu instalovat za 1 hodinu až 5 hodin snad nebo později ,takže jsem dal hned a celý jsem si to posral ... A ten windows 8.1 zatím co vidim jinyho ze je dole ta vlajka a při zapnutí,že se změnil obrázek na nějakou duhu :D
uvidím co udělá ta nová instalace
[IMG]http://img.grapz.cz/subdom/img/images/fcj6yhb942akkxnask1l.png[/IMG]
EspantoniusCZ
No já mám win8.1 pro už 11 měsíců a ještě se mi to nestalo. Direct se mi aktualizoval několikrát teď mám Directx11 a v pohodě mi to jede. To bude asi problém s kompatibilitou.
bDU_C
Já jsem vyzkoušel všechny možnosti u kompatibility na : (gta_sa, samp ikonku)
Vlastnosti/kompatibilita ( od windows 98,XP,Vista,win 7 až win 8) jsem naklikal vsecko a pořád to nejde...

Dokud se mi nenainstalovala upgrade verze windows 8.1. tak všechno šlo v pohodě a kompatibilitu jsem měl nastavenou na Windows XP service Pack 3.

Na jakou to máš ty nastavenou ?
Upravil bDU_C dňa 06.11.2014 21:58
EspantoniusCZ
To se musím podívat zítra. Večer vždy píšuna tabletu, ale myslím si, že jsem zahlédl taky serv.3
Skiper
A keby si dáš späť W8? Mne zatial vyhodilo iba raz,či chcem upgrade na W8.1
bDU_C
Zachvíli se ti to začne objevovat častěji a nakonec mě to dalo tabulku , že bud si to aktualizuju za hodinu nebo az za 5 hodin a nebo připomenout později.
Říkám mě už to chodilo jednou za týden . Hlavně si to neupgraduj, je to nesmysl si to dávat na 8.1 a ještě budeš mít ten samej problem jako ja...

Já nevím jak dát windows do továrního nastavení , když jsem ho koupil z electra , ty víš ? nebo někdo kdyžtak napište jak na to. Já zatím stahju GTA San Andreas nový.
Jestli nepůjde přes tu instalaci, že pak dám i install ditectx9 a následně full game a pak nepůjde spustit ani jedno , tak bych využil tu možnost dát systém zpět na windows 8 ale to zatím nevím jak nato ,tak když tak někdo napište.
Skiper
Pravý horný roh-nastavenie-obecné
Niesom si istý,lebo som neni teraz na ntb. Ale skús to tam niekde nájsť. Keď sa dostanem na ntb to pozriem,ak to nenájdeš. Alebo pozri na webe.
bDU_C
Takže jsme tedy stáhnul nove GTA:SA , že tam nainstaluji DirectX9 a udělalo to tenhle problem Sad tvl já fakt nevím co stím, a windows 8.1 není zas tak špatný zase to dávat na windows 8.. aby mě pak každou chvíli otravovalo, že to chce update to taky nechci...

Já prostě nechápu proč to GTA:SA nemůže jet na directux 11.
[IMG]http://img.grapz.cz/subdom/img/images/y8idfekxrojm68aauxza.png[/IMG]

Už vážně nevím co s tím Sad
Upravil bDU_C dňa 07.11.2014 14:07
KonopieCZ
Divné :D Mám DirectX11 a mám W8.1 a všechno mi jde jak má až nato že mám Ban :D
bDU_C
Čus , tak problém je vyřešený Smile

Dal jsem si PC do továrího nastavení tedy na Windows 8 ale to jsem netušil , že mi nepůjde internet :D takže den bez internetu , nemohl jsem najít papíry od netu :D

Nakonec jsem je našel až druhej den a nastavil jsem to...
Zajímavé je ,když jsem chtěl spustit hru GTA San Andreas , po prvé to už ukázalo proč to nejde, chyběl soubor eax.dll...

Co nechápu : Ve Windows 8,1 ,když jsem chtěl spustit gta to samé žádný error to neukázalo , takže jsem nevědel ani proč to nejde, prostě ste jen klikly na ikonku SINGLEPLAYER nebo na server a nic se nedělo.

2) co nechápu , vtom Windows 8,1 jsme stáhnul znova GTA San Andreas a u toho taky , když jste chtěli spustit hru , tak nešla spustit hra a ani žádný error to nenapsalo.
takže nechápu pokud mi tam tedy chyběl soubor eax.dll proč ten soubor eax.dll nebyl v Té nové složce nového gta SA...

takže nakonec už to jde :D ale měl jsem chvílema chut ten notebook rozmlátit o dlaždice ... Dáme si jedno nee?
dpq7WImm8w
soubory s koncovkou .dll se buďto naistalují špatně nebo vůbec v tom lepším případě, doporučil bych Ti v takovém případě si to zadat do googlu - najít a chybějící soubor doplnit, běžná "praxe" aby jsi přešel těmto problémům, případně "DLL-Fixer" program, který sám vyhledává soubory.dll a pokud vyhodnotí, že n ěkterý chybí nebo je špatně naistalován, nahradí jej.
Lock!
Prejdite na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 Hlasov
13%
Ano, miluji nakupování dárku
2 Hlasov
4%
Ne, je ještě čas
14 Hlasov