Informace o serveru
Číst diskuzi
Zasekávanie hry.
|
|
Macik |
Přidané 23.11.2014 23:01
|
Založený: 16.02.13
|
Zdravím, mám taký problém, že keď idem v GTA s autom nad 150 tak sa mi zasekne hra a musím reštartovať notebook. Je to aj v singleplayer. Napríklad včera som išiel s turismom a akonáhle som prekročil rýchlosť 150 tak sa mi úplne zasekla hra. Tak asi to bude mať niečo s grafikou, nestíha v tej rýchlosti načítavať alebo neviem, preto si radšej nechám poradiť tu. Informácie o notebook-u: Procesor: AMD 1,6GHZ (4 jadrá) RAM: 4GB Grafická karta: AMD 2GB HDD: 1TB Presnú značku procesoru a grafickej karty neviem keďže som na druhom počítači, ale keby bolo treba napísať presné značky tak nie je problém, skočím na ten notebook. Tak prosím o radu ak sa nejak pomôcť dá. Dopredu upozorňujem! Niečo také ako defragmentovať disk som už skúšal, aj vyčistiť notebook cez rôzne programy ako napríklad: CCleaner. A nič z toho nezabralo. Ani preinštalovanie GTA-čka nepomohlo. |
|
|
twistedTSD |
Přidané 24.11.2014 01:49
|
Založený: 24.02.11
|
A jinak běží PC normálně? Při jiných hrách nic? A zkoušel jsi, co se stane, když nastavíš v GTA nejnižší rozlišení a detaily? Spíš si myslím, že to bude chyba tvého GTA (a pak by bylo vhodné zkusit sehnat jiné s tím, že smažeš i GTA User Files). Aby nestíhala grafika, když jsem SA:MP pařil na 64MB integrované, to by bylo fakt divné. |
|
|
Macik |
Přidané 24.11.2014 17:24
|
Založený: 16.02.13
|
Skúšal som samozrejme aj stiahnuť iné GTA, asi 3 som stiahol. Rozmýšlam, že si kúpim originálne.. A pri iných hrách je všetko v poriadku. A na najnižších detailoch to isté.. |
|
|
dpq7WImm8w |
Přidané 28.11.2014 19:13
|
Založený: 30.04.12
|
Hele, chyba musí být v tom GTA, pokud to u ostatních her nedělá - warez zde nepodporujeme, takže bohužel se rady ohledně "opravy" warezu nedočkáš. ještě nevíme, jestli jsi zkoušel odstranit to GTA SA USER FILES to by mělo pomoct. zámek. |
|
Přejít na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 HlasůAno, miluji nakupování dárku
2 HlasůNe, je ještě čas
14 HlasůNechávám to na poslední chvilku
14 HlasůHraji na SP, nemám čas kupovat dárky
19 Hlasů
Pro hlasování musíte být přihlášeni.
Poslední články