Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Čítať tému

HEPL
Panzer
Na disku C: mam tyhle složky a v nich je níže uvedené. V každý složce jsou pak 3 soubory jeden je textovej od Word a jmenuje se EULA a další 2 jsou nějaký cfg.
img.tpx.cz/uploads/blbostipodelany.JPG
img.tpx.cz/uploads/dalsipodelanyblbosti.JPG
A já chci po vás abyste mi poradili jak je smažu, jelikož mi to odepírá přístup to smazat kvůli souboru EULA.
No není tady asi úplně vše, ale je toho dost. Malá ukázka pbanůimg.tpx.cz/uploads/PanzerPDPS3.gif
Panzer
No hoši *OTRAVENY*
No není tady asi úplně vše, ale je toho dost. Malá ukázka pbanůimg.tpx.cz/uploads/PanzerPDPS3.gif
NorB
Pokial viem tie súbory by mali byť súčasťou winu, takže to zrejme nezmažeš.
Panzer
No protože dřív tam nebyli... A mam winXP
Franta95
Jsou to soubory aktualizací windowsu, zkus odinstalovat všechny aktualizace a měli by se smazat i soubory v těch složkách.
Panzer
Ale to budu bez aktualizací :D
Franta95
Ty tam jsou stejně k ničemu :D
Proč to chceš vůbec mazat? :D Je tam nějakej vir nebo?
Panzer
Ne jen se mi to tam nelíbí :D :D Jen teda, proč v těch word souborech je to napsáno arabsky nebo jak? Windows postavil serverovnu v iráku nebo co
nuT_
Čus, zkus Unlocker.
LukK
Win xp 4ever (y) k čemu to potřebuješ smazat to tam nech ne ? ;)
Panzer
Citácia
nuT_ napsal:

Čus, zkus Unlocker.

Dík vybaveno.
LukK nepiš když nemáš co.
Lock!
Prejdite na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 Hlasov
12%
Ano, miluji nakupování dárku
2 Hlasov
4%
Ne, je ještě čas
14 Hlasov
25%