Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Čítať tému

Lagy
Domes
Citácia
CrUrban napsal:

Citácia
1Domes1 napsal:

http://ctrlv.cz/2Mo8 Ta čárka byla rovná do té doby než jsem se vrátil z5 do hry.

Jak jsem psal výše, před hraním sa-mp (pokud nepotřebuješ), tak si vypni skype a všechny ostatní programy (kromě antiviru), nebo dej ctrl alt delete > procesy a vypni si programy, které ti tam zbytečně zabírají místo.
Ale jak jsme řekl, pokud chceš hru bez lagů, je nutná koupě ramek, protože 2GB je strašně málo a je to špíše pro kancelářské počítače.

Ok zkusím to prokonzultovat s mamkou.
A tobě díky za rady.

Pro moderátora můžeš dát Lock!

superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=14653
WDesign
Ještě jsem do editu dopsal pár věcí, takže si je když tak přečti, netušil jsem, že budeš reagovat takhle rychle :D (Zelený řádek a šedý pod ním)

A jinak, také jsem koukal, že se ti děsně zatěžuje procesor a snad se ti i přehřívá, koukni se na internet a stáhni si programy, které ti umožní zobrazit stupně (teploty) processorů, ono se také může i stát, že se ti přehřeje procesor kvůli malým ramkám a kvůli tomu, že nemáš nejsilnější processor, pak je to většina už na grafice.
Wanty
lel to nijak nevyresis, poradnu herni masinu jak psal vodkyn jinak docela lel
Domes
Díky moc.

superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=14653
WDesign
Citácia
Wanty napsal:

lel to nijak nevyresis, poradnu herni masinu jak psal vodkyn jinak docela lel

Co je podle tebe herní mašina? A když už píšeš, že se to nedá vyřešit, tak v tom případě ti musím říct, že né každý má peníze na herní počítač od 20 000 výš ;) proto je levnější si ho sám sestavit nebo si prostě jen koupit vše, co je třeba ;) V jeho případě to jsou ramky prozatím.

Jinak za málo, rád jsem pomohl a doufám, že to co nejdříve vyřešiš. Lock!
Prejdite na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 Hlasov
12%
Ano, miluji nakupování dárku
2 Hlasov
4%
Ne, je ještě čas
14 Hlasov
25%