Informace o serveru

R
Připojit se na server

Číst diskuzi

Program na čištění PC ?
Borek_
zdravím lidi potřeboval bych poradit nějakej program na čištění pc může být klidně free nebo i s klíčem klidně plná verze nepište hlavně ccleaner ten znám a mám ho jako jedinej tam ale potřeboval bych nějakej program co mi zvedne výkon opraví se chyby vyčistí disk od zbytečnosti a zrychlí se celkově můj OS je win 8 takže pokud nějakej prográm znáte používate už dlouho a jste spokojeni tak mi ten program tady prosím napište díky.

[F]ranken[s]tein 530h +/- na SP Díky
Kaskad3r
čus čus ... já mám dobré zkušenosti třeba s programem Advanced System Care
Borek_
no ten sem měl ale nwm no :D zdá se mi takový divný jedině že by to byla ale stála verze :D
Kaskad3r
nebo mě tak napadá.... AVG PC Tuneup, TuneUp Utilities, Ashampoo WinOptimizer.... Těch programů je dnes opravdu neskutečné množství....*Hraju*
twistedTSD
Tyhle prográmky taky nejsou všemocné. Pokud máš zprasený OS, tak ti jej nějaký ASC nezachrání, a možná spíše naopak. Za mě průběžně čistit normálně Ccleanerem (ale i tam s rozumem, zejména u registrů) či systémovými nástroji, a pokud už ti OS vykazuje chyby a nestabilitu, tak normální reinstall (případně obnovení OS u notebooku s OEM sysémem).
Borek_
já jsem tady nepsal že by mě to vyhazovalo nějaké chyby winodws je nově naistalován akorát potřebuju ještě program na vyčíštění atd a dík za ten ashampoo ten mě hned nenapadl Smile
Přejít na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 Hlasů
12%
Ano, miluji nakupování dárku
2 Hlasů
4%
Ne, je ještě čas
14 Hlasů
25%