Informace o serveru

R
Připojit se na server

Číst diskuzi

Modrá smrť alebo nieco ine ???
Krowky
Zdravím,

na notebooku sa mi pomerne často objavujú dve veci, bud modrá obrazovka alebo "rozmazanie" obrazu. To druhé aj s hnusným zvukom stáleho tónu.

Obe veci sa dajú "vyriešiť" vypnutím a zapnutím notebooku. Neviem čím to môže byť, skúšal som prevetrať xy antivirákmi a nič nenašlo, žiadne vírusy. Môže sa jednať o nejaký vírus, ktorý nedokáže nič zachytiť? Alebo je to chyba nejakého hardwaru? Mám legálny software. OS preinštalovávam pravidelne cca. každého pol roka. Notebook má 3 a pol roka. Za akékolvek rady vopred ďakujem.
Neinštaloval som žiadne nové hry či programy predtým ako toto začalo robiť.

Fotky chýb:
img.tpx.cz/uploads/20150510_154803.jpg

img.tpx.cz/uploads/20150510_110249.jpg

P.S. to druhé nie je rozmazanie facebooku, takisto mi to takto vyskočí pri hocičom, či už pri hre alebo pri browseri. Vždy tie ist "farby"
ViktoreK
Primární chyba je mezi židlí a monitorem.

Dělá ti to při úplně náhodnejch akcích s počítačem, nebo vždycky jenom hraješ SAMP, nebo tak něco?
Krowky
Primiárna chyba rozhodne nie je vo mne nakolko to robí kedy sa tomu zachce...či už pri youtube, pri sampe alebo pri facebooku či pri prezeraní webu SP. Proste hocikedy, žiadne pravidelné intervaly, nič...skúšal som si aj zapisovať časy ako často to robí, proste niekedy to spravilo 2x behom pol hodiny a niekedy aj 2-3 hodiny nič. Neviem si celkom predstaviť ako môže byť chyba vo mne...
ViktoreK
To byl vtip prosimtě :D

Každopádně, som našel:

Citace
The most important Blue Screen of Death troubleshooting step you can take is to ask yourself what you just did.

1) Did you just install a new program or a piece of hardware, update a driver, install an update, etc.? If so, there's a very good chance that the change you made caused the BSOD:
Startup using Last Known Good Configuration to undo recent registry and driver changes.
Use System Restore to undo recent system changes.
Roll Back device driver to version prior to your driver update.

2) Scan your computer for viruses. Some viruses can cause a Blue Screen of Death, especially ones that infect the master boot record (MBR) or boot sector.

3) Update drivers for your hardware. Most Blue Screens of Death are hardware or driver related so updated drivers could fix the cause of the STOP error.

4) Return hardware settings to default in Device Manager. Unless you have a specific reason to do so, the system resources that an individual piece of hardware is configured to use in Device Manager should be set to default. Non-default hardware settings have been known to cause a Blue Screen of Death.

5) Return BIOS settings to their default levels. An overclocked or misconfigured BIOS can cause all sorts of random issues, including BSODs.

Hope these guidelines fix BSOD problem.
Baseball
1. - Pokud jsi nezabanoval někoho kdo tě nemá zrovna v lásce a nedělá na tebe útok (DDoS - ten toto způsobuje) tak ti na 80% odešel disk.
nebo jestli nemáš disk plný..

2. - Dělá ti to když zapneš nějaký program nebo i na ploše? Mě to dělalo při všech programech a důvodem byla Grafická Karta (odešla).
Skoro jistě je to hardware.

-Co máš za komponenty v PC?
-Dělá ti to od koupi PC či od nějaké blízké doby?
-Stáhni si Crystal disk info a pošli screen statusu.
Upravil/a Baseball dne 17.05.2015 08:20
meWerikK
Žiadny program Ti nepomôže. Je zbytočné to dávať sem na fórum. Takúto chybu Ti opravia v servise, nehraj sa s tým a hoď im to do rúk. Modrú smrť vyriešiš aj doma, pozri si na Google alebo na YouTube ako na to. Ten druhý problém bude nejaká fyzická (v komponente) porucha. Preto by som to dal do servisu.
Ondrah98
Neaktivní téma Lock!

img.tpx.cz/uploads/ondrahjeosliud.png

Svatý Juda
Přejít na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 Hlasů
12%
Ano, miluji nakupování dárku
2 Hlasů