Informace o serveru

R
Připojit se na server

Číst diskuzi

Crashe
Yamamoto
Čus hoši a slečny, mám problém se sampem.
Jednoduše mě to napřed vyhlásilo kvůli directu a nějakýmu dll. To nebyl problém. No teď když zapnu samp tak najede tak na 3/4 a crashne, nemá někdo zkušenost?

Díky
Tearsko
jednoduché riešenie , zbaviť sa win 8 Nemůžu, Ale inak hra origo / warez ? Ak warez tak overený zdroj ? ak warez tak cracky si skúšal viaceré ?
Mne to jednu dobu robilo na win 7 ale len na sampe , na singleplayeri nie, pomoholo mi asi piate GTA a 145.crack z nejakej pofidérnej ruskej stránky :D
Upravil/a Tearsko dne 26.05.2015 22:46
Yamamoto
To jo ty :D:D , hale ověřenej warez, cracky v pohodě, všechno co mám teď jelo na bejvalejch sedmičkách, crack je přímo na samp a fungoval vždy.
Tearsko
Tak mne sa to udialo po tom, čo som pri preinštalovaní vymenil win 7 home premium za ultimate verziu :D Overené GTA , crack zrazu boli k ničomu a crashovalo to jak divé :D Ale nebudem tu už zbytočne písať keď nemám radu :D
Baseball
Teď nějak nevím kde ale vím že se to tu již někdě řešilo že 8 nejdou dobře že púotřebuješ nějakej program teď si nemůžu vzpomenout ale podívej se do histrie zde někde podle mě najdeš odpověď.
Yamamoto
Zkusím to prohledat, pak ještě vyzkouším Direct end-user files, uvidíme, hodím sem pak výsledek.

e:// Stále nic, vypadá to na hodně poškozenej direct, end-user mi nejde nainstalovat takže zkusíme manuál. Ach ty win 8.
Upravil/a Yamamoto dne 30.05.2015 14:00
Yamamoto
Vyřešeno!!!! -> Pro ty z Vás kterým by se podobná věc stala. Stačí odinstalace jak SAMP tak GTA + smazat složku rockstaru z program files. Poté to znova nainstalovat s tím že složku Gta San Andreas přejmenujete na něco jiného např "Gta San Andreas TUMIK". Po zapnutí sampu se objeví navigace odkud to máš číst, tam zvolíte toho tumíka a je hotovo.

Někdo tu hoďte Lock!
Ondrah98
Lock!
img.tpx.cz/uploads/ondrahjeosliud.png

Svatý Juda
Přejít na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 Hlasů
12%
Ano, miluji nakupování dárku