Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Čítať tému

Nový notebook
TimG
Zdravím,
chcel by som si kúpiť nejaký nový notebook.
Bol by využívaný na CS:GO, Minecraft, SAMP-ko a do školy.
Operačný systém - najlepšie nejaký windows. :D
Mal by sa pohybovať v cene 500 - 600€

Ak by ste mali ohladom toho nejaké otázky, napíšte. Smile
//E: Ja som našiel TENTO, čo si o ňom myslíte?

Keď tak do topiku pošlite rovno linky, kde to kúpim. Smile
Upravil TimG dňa 02.07.2015 16:08
Tearsko
Na to čo si uviedol že na tom potrebuješ robiť ten NTB bohato stačí . Neviem ako je to v prípade AMD procesor - AMD grafika ale ja čo mám intel procesor a amd grafiku ( pekná blbosť že som to kúpil) mám s tou radeonkou dosť problémy ( mám R7 m265)a mám problémy pri lepších hrách. JE to spravené tak že sa má zapať keď už výkonom nestačí integrovaná grafika a mám nastavené aj aby sa zapla na tej konkrétnej hre či programe v prípade potreby ale jej sa niekedy proste nechce a beží mi to na INTEL HD na malých FPS . . Tak či tak grafiku od AMD by som do notebooku preto už nechcel a radšej by som volil INTEL + NVIDIA . Neviem či sa ale jedná len o tú moju grafiku alebo je to všeobecná vec s týmito R7 .

K značke HP, vedia sa brutálne prehrievať aj tieto lepšie modely.( mal som obdobný HP jednu dobu ( akurát že intel+nvidia) a bolo to jak hriankovač, stačilo zapať fraps + samp a mohol si na tom smažiť volské oko. Ram je viac než dostačujúca, win 8 ti to zbytočne predraží + budeš mať možno problémy s hraním jak sampu tak aj novšie hry vedia blbnúť.

+ tá alza tam by som bol sakra opatrný , mal som smolu na vadný kus , ale našťastie výmena priamo na mieste bez čakania. Ovšem poznám pár ludí čo nemali to šťastie a chceli s nimi vydrbať ako a len dalo.
TimG
Vďaka za upozornenie, skúsim sa ešte po niečom pozrieť.
Máš nejaký overený internetový obchod?
Vedel by si mi nejaký notebook odporučiť na tieto veci?
Tearsko
Nemám overený eshop veru , niekedy nieje zlé aj nejaký overený kamenný obchod ako napríklad shark , na druhú stranu alza láka na ceny ktoré sú niekedy podstatne nižšie. To asi záleží aj od konkrétnej obsluhy predajne aká tam bude ochota. Ja som natrafil na takú mladú kočku trochu som s ňou pokecal a tá mi to hneď dala na výmenu pretože mi nešli USB porty a vysypal som jej tam asi 10 vecí ktoré som skúsil a aj tak nešli ( 90% tomu čo som hovoril absolútne nerozumela :D ) a za 3 dni som mal na predajni nový kus.

Ale nemám vôbec prehlad medzi terajšími notebookmi, ja som kupoval pred rokom naposledy a od vtedy som to nesledoval vôbec takže by som ti mohol poradiť zle. Do AMD procesorov sa nevyznám a kombinovať ti nechcem intel a AMD dokopy z vlastnej skúsenosti. Takže asi by to chcelo keby ti poradil niekto s nestranným pohladom páč ja som na tú r7 m265 v spojení s intelom v mojom notebooku nasraný už rok :D a o tom že v tom lenove čo mám mi baterka po pol roku začala neprimerane rýchlo odchádzať ani nehovorím :D
TimG
Dík za ochotu, pekne si sa rozpísal. :D Pôvodne som chcel PC, ktorý som si už vybral. Tak počkám či ešte niekto nájde niečo.. :D Keď nie tak kupujem Stolný PC. :D
RiX
Ahoj, BT ti to nejspíš popsal dost podrobně, já mám jen něco k tomu HPčku.. Já osobně mám Pavilion a to přehřívání je fakt děs.. Ve škole ani nemůžu zapnout hru, protože to hned funí tak, že to slyší celá třída a doma musim být non-stop na chladící podložce, jinak by se mi grilovala ruka.. Nevím jak je to konkrétně u modelu, který si uvedl, ale já osobně už bych nikdy do HP nešel. Nikdy..

Hodně štěstí při výběru.
TimG
S kamarátmi som hladal a niečo som našiel.. ďakujem za rady.. -> BTears a RiX
Lock!
wlcacek
Kdyby Ti nevyhovoval, pak jsem Ti našel tento
[img]http://zimmers.net/cbmpics/cbm/286lt/386lt.gif[/img]

Lock!
Prejdite na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas