Informace o serveru

R
Připojit se na server

Číst diskuzi

Hra ke koupi
unactive
Zdravím, od kamaráda jsem dostal 200kč (7,17€) payssafecard. Chtěl bych si za ní koupit nějakou hru, ne ze steamu, tam je to předražený. Nejlépe nějakou příběhovku/akční, vím že to není moc $ na tenhle žánr, ale tak něco se najde.

Napište mi o jakou hru se jedná + stránku, kde bych mohl hru zakoupit. Předem díky Smile
VinySix651
Zdravím, já bych doporučil Mafii 2 ... Stránka na které to mají jen za 185Kč se nazívá Key 4 you Pak mě napadají ještě jiné hry ale tahle mi přijde nejlepší na příběh..
img.tpx.cz/uploads/instagram1640978471.png
unactive
Citace
VinySix651 napsal:

Zdravím, já bych doporučil Mafii 2 ... Stránka na které to mají jen za 185Kč se nazívá Key 4 you Pak mě napadají ještě jiné hry ale tahle mi přijde nejlepší na příběh..

Na Mafia 2 jsem teď koukal, ale bohužel to není deluxe edition, takže bych pak ty dlc musel dokupovat a to je pak dražší.
airsoftMAN
Počkej na nějakou dobrou slevu na steamu a nebo z nějakých stránek kde se to dá sehnat levneji.. ale nevim jestli to sem muzu dat.. aby to nebyla reklama:O
unactive
Stránku sem dát můžeš, není to reklama na žádný jiný server...
airsoftMAN
tady to je mrkni na ni a třeba něco najdešSmile https://g2a.com/?___store=czech
Otaku
g2a je levné. Avšak musíš si tam zvolit region (česká republika má 21%vat=dph). Ser na to dej tam Out of europe nebo co 0% :D Sice je to trestné ale nakupuju tak dlouho a FBI jsem ještě doma neměl .D
Reggie_
Já bejt tebou, tak si to šetřím, až budou nějaký ty slevy no. :D Jinak mě žádná hra nenapadá. Hi
Vizitka | Rozhovor

URL steam.mmosvc.com je zakázana.
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=21825
unactive
Takže CS:GO, ETS2, AoS, Scribblenauts.. už mám, ale jinak díky za rady, nakonec jsem si za 170,- koupil Hitman: Absolution. Můžete Lock!
Battery
Lock!
Přejít na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 Hlasů
12%
Ano, miluji nakupování dárku
2 Hlasů
4%
Ne, je ještě čas