Informace o serveru

R
Připojit se na server

Číst diskuzi

Problém s texturamy.
koprov
Dobrý den,
Předem se omlouvám za:1: Doufam ze to je ve správne sekci:D a za 2: Doufam ze nevadi ze to pisu z uctu na webe ktery uz je ve hre je smazany..prejdu k tematu
Nevíte proč pokaždé se mi na obrazovce objevy nejaky kus textury VIZ OBRAZKY. Nevíte co s tím,nebo popřípadě jak to spravit.
Děkuji za odpovědi:Nick na serveru. "Lukycz74"Ratatata

--) Obrázky sem dal do přílohy snad správně:D (--
Baseball
Ahoj, 1,2 nevadí :D

K problému, máš přeskinované nějaké auto poř zbraně?

Jestli né doporučuji reinstalovat GTA SA a nainstalovat do jiné složky! Také smazat GTA San Andreas User Files - zálohuj si jen SCREENY (pokud tam máš něco důležitého)
Suve
Mě se stávají bugy textury,když změním rozlišení až do restartu hry.Za jakých podmínek se ti to stane už od zapnutí hry nebo při změně nastavení ?
koprov
ZA 1 ne nemám žádne preskinovane veci za 2 gta sem preinstalovaval asi 5 kazda jina verze:D za 3 instalovat do nove slozky uz se mi moc nechce ale zkusim:D pozdeh,, za 4 stava se mi to az po chvilce hrani
koprov
Nevim do jaké složky nemuzu to dát na pevny disk /mala pamet vzdy sem mel gta na flashce a na flashce uz tky nemam místo:D
Tearsko
Tak si uprac a potom inštaluj :D , mne osobne tiež zmena umiestnenia hry pri preinštalovaní alebo prečistenie jej údajov v reigistroch pred novou inštaláciou problém s padaním alebo textúrami asi 3 x vyriešila
CzSK
Bez odezvy. Lock!
Přejít na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 Hlasů
12%
Ano, miluji nakupování dárku
2 Hlasů
4%
Ne, je ještě čas