Informace o serveru

R
Připojit se na server

Číst diskuzi

Nefunkční multiplayer
Wedge
Zdravím,
v prvé řadě se chci omluvit, pokud jsem to dal do blbé sekce, do PC poradny mi nejde přidat téma :/

Každopádně, mám problém s klientem. Klasicky ho zapnu, vyberu server SuperPařby, dám connect a hra se zapne. Problém ale je, že mi to pokaždé zapne singleplayer, ne SuperPařbu. Zkoušel jsem už i reinstalovat klienta, ale nepomohlo to...

Nevíte někdo, co s tím? Díky Smile
Ondrah98
Přesunu to do diskuze o PC...
img.tpx.cz/uploads/ondrahjeosliud.png

Svatý Juda
Baseball
Dej takové ty "ozubené kolečka" v klientu a tu složku tam nastav složku kde máš gta. Jen TU! nic jiného.
Wedge
Celou dobu jsem to tam měl takhle: "C:\Program Files (x86)\Rockstar Games\GTA San Andreas", jak říkáš, jen tu složku, ale nic. Tak jsem zkusil dát jen "Rockstar Games", ale to se pak ani nespustilo.
Baseball
Reinstaluj SAMP a nech tam default.

Já to mám takto jelikož to mám na Fku

F:\GTA San Andreas_\
Wedge
Super, tak teď už mi to při té instalaci hází error:

[img]http://s3.postimg.org/k1ejlym0j/SAMP.png[/img]
Baseball
Smaž ten soubor co tam je napsanej
Wedge
Soubor jsem smazal, instalace šla bez problémů, ale pořád to nejde :/ Prostě dám connect a zapne se mi singleplayer
Baseball
pošli screen složky GTA SA
Wedge
Tady to je:

[img]http://s4.postimg.org/qnzoten3x/Bez_n_zvu.png[/img]
Baseball
Fuu, vše tam mas. Tento problém jsem mel také a odinstaloval je gta sa a nainstaloval do jiné složky. Jestli mas cedo tak to udělej.
Wedge
No, jestli tam je teda všechno, tak fakt nechápu, co to způsobuje, když jsem to bez problémů hrál a najednou to nejde. Kdybych třeba instaloval nějaký mód nebo nějak se v tom kompu drbal, tak bych to chápal :D Ale takhle fakt nechápu, proč to z ničeho nic začlo spouštět ten singl :/

Každopádně, s tou reinstalací to už bude trochu problém :D Před nějakou dobou jsem CD půjčil kámošovi a ten vůl ho někde ztratil :D Takže reinstal SA teď už nemám jak provést Sad
ViNceNzoSvK
Citace
Single Player Loads instead of SA:MP
YOU ARE NOT SUPPOSED TO SEE THE SINGLE PLAYER OPTIONS (NEW GAME, LOAD GAME, ETC) - SA:MP SHOULD LOAD BY ITSELF AND NOT PRESENT THESE OPTIONS. IF YOU SEE "NEW GAME" SINGLE PLAYER HAS LOADED, NOT SAN ANDREAS MULTIPLAYER.
Single player can load for 2 reasons - you have installed SA:MP to the wrong folder or you have the wrong version of San Andreas. If you have the wrong version it's easy to fix. . Click here to download the downgrade patch.
Sometimes the single-player menu will be shown, but SA:MP will have in fact loaded properly. To fix this you simply need to select an item on the menu then press esc until you're out of it, then SA:MP will proceed to load.

Skus teda but preinstalovat, alebo spravit downgrade hry. To ze nemas instalacku, v tom ti nepomozeme, sem nepatria ziadne odkazi na stiahnutie. Takže ti môžem odporucit jedine kupit origos zo Steamu napr...
//ale teraz ma napadlo ze Steam ma najnovsiu verziu, 2.0 tusim aspon. takze tam to bude chciet tiez downgrade

// Lock!
Upravil/a ViNceNzoSvK dne 24.10.2015 22:51
Přejít na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 Hlasů
12%
Ano, miluji nakupování dárku
2 Hlasů
4%
Ne, je ještě čas