Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Čítať tému

notebook 2x grafika
MajoKotleba
neviete mi poradit kde najdem navod na vypnutie prepinanie grafiky ?
dakujem
Tearsko
Potrebuješ sa dostať do bios stup kde si nastavíš VGA alebo prepínatelnú grafiku . Aký máš notebook ? A čo vlastne potrebuješ nastaviť? Som to nepochopil poriadne z toho textu.
Geroj
Má ntb s integrovanou grafickou kartou (v procesore) a ešte normálnu, ktorá je o velikosti procesoru asi.. ale už má vlastný chladič, teda normalne mu beží systém na integrovanej, pri väčšej záťaži sa zapína ta druhá (silnejšia), ako už písal BTears, toto musíš prepnúť v biose, bolo by pekné keby si nám napísal čo to máš za ntb, prípadne by ste ti povedalo kde to nastavíš presnejšie, je tu ešte jedna možnosť, ak sa problem týka intelu tak tu máš návod a nemusíš ani liezť do biosu, myslim si že to zvládneš:
Vela šťastia.
Tearsko
Citácia
ThaDonMakaveli napsal:

Má ntb s integrovanou grafickou kartou (v procesore) a ešte normálnu, ktorá je o velikosti procesoru asi.. ale už má vlastný chladič, teda normalne mu beží systém na integrovanej, pri väčšej záťaži sa zapína ta druhá (silnejšia), ako už písal BTears, toto musíš prepnúť v biose, bolo by pekné keby si nám napísal čo to máš za ntb, prípadne by ste ti povedalo kde to nastavíš presnejšie, je tu ešte jedna možnosť, ak sa problem týka intelu tak tu máš návod a nemusíš ani liezť do biosu, myslim si že to zvládneš: youtube
Vela šťastia.

No práve takúto nešťastnú kombináciu AMD grafiky a intel chipsetu mám aj ja a hoci mám v biose nastavené zapínanie IBA dedikovanej grafiky , stále sa zapína až pri velkej záťaží aj napriek nastaveniam samotnej AMD grafiky, taký SAMP mi beží na intelHD4600 a ani pri zapnutom FRAPSe a natáčaní sa tá grafika nezapne ani keď vidno že tá integrovaná už zdechíňa , fps dropuje a AMD grafika nič :D
MajoKotleba
hp - N042SL
Geroj
Tak skús to čo som ti napísal, choď teda do Ovládacieho panelu počitača, tam si najdi "Správca zariadení"
Potom ti vyskočí táto tabulka, v červenom máš vyznačené to čo by ťa malo zaujímať, proste si rozklikni "Graphics adapters" a najdi tam intel hd alebo intel, ale hladaj iba v "Graphics Adapter" potom na to klikni pravým a skús dať "Zakázať" potom vyskúšaj či uvidíš rozdiel, ak áno tak na to klikni znova pravým a daj odinštalovať, hneď ako dáš Zakázať tak by mala prebliknuť obrazovka a nahodiť sa na tú geforce grafiku.
img.tpx.cz/uploads/offfintegrrdss.png
CzSK
Jak to vypadá?

// Očividně dobře, odpovědi zde máš. Zámek.
Upravil CzSK dňa 23.11.2015 20:41
Prejdite na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 Hlasov
12%
Ano, miluji nakupování dárku
2 Hlasov
4%
Ne, je ještě čas
14 Hlasov