Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Čítať tému

Program na natáčení!
CumShot
Zdravím.

Chtěl bych se zeptat, jaký program na natáčení je podle vás nejlepší aby nežral moc fps jako Fraps např. Do komentáře napište proč zrovna ten program a odkaz na stažení PLNÉ verze. Předem děkuji.

Pattik
Primer
Ja doporučujem "Bandicam".Ale odkaz ti sem nedám,lebo je to warez.
A pravidlo píše:
Citácia
1. Je přísně zakázáno jakkoli podporovat warez (tedy ilegální/kradený software), zejména formou odkazů na stránky umožňující jeho stažení.
Pandy
Bandicam je super, ale musíš mít plnou verzi, pokud tam nechceš mít ten vodoznak.
Natáčí nejen hru, ale i plochu, vše v nastavení.
Nejlepší je možná fraps, sice to má velké soubory, ale kdo trošku umí s videi, tak si je překonvertuje ;) A hlavně tam není žádný vodoznak, ale taky musíš mít plnou verzi, teda alepson co mám já, jinak ty videa budou snad jen 30sec dlouhé.
Jinak stačí zadat na google program na natáčení, my tu odkazdy dávat nemůžem..;)
Geroj
Bandicam no ano, ale myslím že fraps robí menšie súbory.
CzSK
Zastávám se stejného názoru jako prdka zwerymex. Good job!

Citácia
ThaDonMakaveli napsal:

Bandicam no ano, ale myslím že fraps robí menšie súbory.

Fakt nemá. :D Záleží samozřejmě na kvalitě. Při natáčení (když jsem byl dřív admin) jsem během dne zahltil cca 50 GB jen pár videi.
Pandy
Citácia
CzSK napsal:

Zastávám se stejného názoru jako prdka zwerymex. Good job!

Fakt nemá. :D Záleží samozřejmě na kvalitě. Při natáčení (když jsem byl dřív admin) jsem během dne zahltil cca 50 GB jen pár videi.

Přesně Prdko Fraps žere moc paměti, ale za to kvalitní videa, takže rohodně doporučuju starej dobrej fraps, ale připrav si, pořádnej Hardisk :D
Jinak Bandicam jsem používala do té doby, než mi začínal blbnout, natáčela jsem cca 15-20min video a pak zjistím, že je tam jen černá obrazovka , a abych ho znova rozjela, musela jsem ten program nainstalovávat pořád dokola, což bylo na paliciFacepalm Takže starej dobrej fraps vyhrává na plné čáře, ikdyž žere dost pamětí To já ne!:D
Gargy
Bandicam je super no ale ještě lepší je Action!
Geroj
Tak akože ja používam bandicam, dá sa tam nastaviť či žerie cpu alebo gpu a to je fakt výhoda.. neviem ako u frapsu teda, ale bandicam je dobrý pokial ho nenahráš na youtube, potom mi to vždy rozhodi kvalitu a neviem prečo.. asi bude kodekom ktorý ten fraps má.
Gargy
fraps dělá videa moc velký(velikost) a už je starý docela
Pandy
Nezáleží jestli je starý, ale pořád ho využívá hodně lidí, a na nějaký natáčení z her bohatě stačí, joo pokud bys chtěl něco profi, tak to už se budeš muset obrátit někam na profi programy, ale třeba ti tu ještě někdo něco doporučí, já jsem s Frapsem spokojená, a i při nahrání na YouTube je vše v pořádku..
A to mám starej Notas, a i něm to perfektně jede :D
Jinak pokud chceš nějaké hodnocení jednotlivých natáčecích programů, tak na YouTube když zadáš něco jako Hodnocení programů pro natáčení, tak tam ti vyjede video od jednoho týpka a uvidíš sám co je pro tebe lepší..
Odkazy radši nedávám, tady se dneska pozastavuje i za kraviny :D :D
FleX_
Čo ja viem podla mňa 100% fraps ale keď nechceš ten tak potom skús ten Bandicam
CumShot
Fraps mám koupený, ale příjde mi, že žere moc fps
Gargy
používej fraps jak už psali kolegové no nebere moc cpu
CumShot
Dobře, děkuji všem za odpověďi, jsem velice rád, že někdo dokáže poradit Smile
Primer
Jasné keď môžem tak pomôžem,nieje zač Smile
dpq7WImm8w
[small]@werymex
Citácia
Odkazy radši nedávám, tady se dneska pozastavuje i za kraviny

Pozastavuje se jenom za to, co je v pravidlech a to, že negramoti jako Ty to nejsou schopný dodržovat, už není problém nás, ale Tvůj.

K tématu,
Jedinej normální program - FRAPS, žádný extra FPS dropy to nezpůsobuje, pokud nehraješ na mikrovlnce... takže asi tak.[/small]
dpq7WImm8w
Neaktivní, lock.
Prejdite na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 Hlasov
12%
Ano, miluji nakupování dárku
2 Hlasov
4%
Ne, je ještě čas