Informace o serveru

R
Připojit se na server

Číst diskuzi

padá a stále padá
Clarky_
Ahoj mám windows 8 stáhl jsem si Gta na stránce Mega a nainstaloval sem si normalne samp clienta do te slozky gta a jak to zapnu tak chvíli hraju a pak kliknu třeba levém altem abych si otevřel firmu nebo když napiíšu /radioonline nebo /admins a podobně tak mi to stále padá už sem to několikrát reinstaloval nejmíň 5x a pořád mi to padá zkoušel sem i kompatabilitu na windows 98/ME i jiný ale ty nešli už vůbec a pořád to padalo nechápu proč jednou to nepadalo nějakou dobu ale pak to zase začalo nevím si dál rady můžete mi prosím pomoct? díky Smile
Tearsko
Inštaluješ to vždy na to isté miesto na disku alebo si to menil ? + mazal si súbory v dokumentoch pred novou inštaláciou ?
Clarky_
ano dával sem to pořád na stejné místo což je plocha. a to s těma dokumentama sem nedělal ale smazal sem to jakože celý
Tearsko
Tak hlavne neistaluj programy a hry na plochu a druha vec preinstaluj si to niekde ak mas druhy disk alebo disk rozdeleny na segmenty napr C a D , tak tam a ak nemas tak aspon do nejakej inej zlozky na disku a predc oviu instalaciou odmaz tie dokumenty ...toto riesi dost casto problem s padanim hry
CzSK
Jak to vypadá?

// Naposledy online 14.02.2016 11:32. Pokládám za uzavřené, na žádost odemknu.
Upravil/a CzSK dne 17.02.2016 17:46
Přejít na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 Hlasů
12%
Ano, miluji nakupování dárku
2 Hlasů
4%
Ne, je ještě čas
14 Hlasů