Informace o serveru
Číst diskuzi
Problém s mým miláčkem notebookem :-(
|
|
ZaboS |
Přidané 10.03.2016 19:25
|
Založený: 27.07.14
|
Zdravím, když je to diskuze o PC, tak to dám sem. Jednoho krásného dne (dnes) jsem si seděl u počítače, ale chtěl jsem si jít odpočinout, tudíž jsem popadl notebook a vydal se do postele. Bohužel mě zase zastihla smůla a během mé cesty mi nějak notebook vyklouzl z ruky. Byl otevřený a zapnutý (Koho by to zajímalo). Při dopadu se zavřel, ale stále byl zapnutý, ale obrazovka nešla. Tak jsem ho vypl, znovu zkusil zapnout, bohužel se nezapl. Zapnu, na +- 3 minuty se objeví to logo ACER, napíše to "Příprava automatické opravy", což trvá pár minut a poté obrazovka zešedivý a dále se nic neděje. Nevíte někdo, co s tím ? V tomhle se nevyznám Všem děkuji za případné rady. S pozdravem Žabka |
|
|
Groot |
Přidané 11.03.2016 16:57
|
Založený: 07.09.13
|
Takto Nijak ti asi nepomôžeme, pretože to bude podla mňa (elektrotechnika) chyba v "káblikoch" a v "tranzistoroch". Myslím, že bolo by dobré to dať nejakému odborníkovy nech sa nato pozrie. |
|
|
Tearsko |
Přidané 11.03.2016 17:15
|
Založený: 07.03.12
|
vytiahni HDD z notebooku a pripoj ho na iný notebook či funguje správne , pravdepodobne si poškodil disk , predpokladám že tam máš klasický otáčkový disk, ten je dosť náchylný na mechanické poškodenie. poprípade sa skús dostať do recovery módu ak ti to umožní, neviem akou klávesou , možno podrž f12 pri spúšťaní ? neviem či nemá acer alt+f10 tiusím, a skús to asi tak že keď blikne acer bios screen tak to stlač a podrž, ak nepôjde tak skús rovno po tom čo sa zapne. Ak ho máš v záruke a nieje vidno viditelné poškodenie notebooku tak nič nerob iba ho reklamuj s tým že sa nič nestalo a normálne si ho išiel zapnúť a toto začal robiť. Upravil/a Tearsko dne 11.03.2016 17:22 |
|
|
ZaboS |
Přidané 11.03.2016 17:23
|
Založený: 27.07.14
|
To dám radši reklamovat, protože kdybych se v tom začal hrabat, tak to ještě více zničím Díky kluci Asi můžete lock |
|
|
Ondrah98 |
Přidané 11.03.2016 17:26
|
Založený: 28.10.13
|
|
|
Přejít na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?