Informace o serveru

R
Připojit se na server

Číst diskuzi

Nejde mi Samp
Big_Fat_Bos
Poradí mi někdo, co mám dělat když mi nejde Sampko ? Pokaždé když ho zapnu, tak se vlastně ani nezapne, dám connect, nachvíli zbělá ikona, a potom nic, nejde mi ani normální Gta San Andreas, už několikrát jsem to zkoušel zapnout, a také jsem odinstaloval samp, a znova nainstaloval, a pořád nic.
Upravil/a Big_Fat_Bos dne 16.06.2016 15:23
Reggie_
Zkus přeinstalovat celou hru, ne SAMPko. Pokud sis instalovat nějaký modifikace, skiny, apod., tak je dost možný, že se Ti to celý rozbilo.
Vizitka | Rozhovor

URL steam.mmosvc.com je zakázana.
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=21825
Zrušený účet
Mě to taky kdysi dělalo a už si přesně nepamatuji, jak jsem to spravila.

Zkus si stáhnout jiný crack a pokud to nepůjde, tak tu hru odinstaluj a stáhni si nějakou jinou. Dřív jsem tu hru dokonce spouštěla přes Daemon Tools a šlo mi to a GTAčko jsem stahovala přes Torrent.
Big_Fat_Bos
Nemáte nějaké odkazy, aď to pak nemusím honit někde po netu ? :D
Zrušený účet
Nemáme, protože se nesmí na webu posílat warez, takže si to budeš muset dohledat sám.
Big_Fat_Bos
Takže Crack, nepomohl :/
Big_Fat_Bos
Mám odinstalovat sampko, a GTAčko ?
Zrušený účet
Ano zkus odinstalovat celou hru, potom vymaž všechny zbylé složky po GTAčku, stáhni si nové a nainstaluj.
Big_Fat_Bos
Pořád to nejde, odinstalovat jsem to, a nainstaloval jsem vše nový, nejde to....
trixi
Stahni jinej crack, taky mi to delalo
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=23990
Big_Fat_Bos
Když chci otevřít jakýkoli crack, tak mi to napíše: Program nelze spustit, protože v počítači chybí vorbisfile.dll. Pokuste se tento problém vyřešit přeinstalací programu. :/
Reggie_
vorbisFile.dll je soubor, který se vytvoří ve složce s GTA při každé instalaci. Myslím si, že nebude problém ho někde stáhnout na netu, popř. by bylo nejlepší si to GTA opět přeinstalovat celé znovu, protože tenhle soubor je tam nutný ke spuštění hry.
Vizitka | Rozhovor

URL steam.mmosvc.com je zakázana.
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=21825
trixi
Jak píše reggie, pak hodit jinej crack a pude to😉
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=23990
Tom14
Bigu bigu.. :D jestliže si nejsi schopný nainstalovat GTAčko z internetu které funguje tak si ho můžeš také koupit myslím že ti tech pár korun v tvém případě bez urážky ušetří hodně času. Psal jsem ti před pár dny v shoutboxu stejné rady jako tyto týpci a říkal jsem ti, že ti tu nikdo víc neporadí ohledně tohoto problému
Geroj
Neaktívne. Lock!
Přejít na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 Hlasů
12%
Ano, miluji nakupování dárku
2 Hlasů
4%
Ne, je ještě čas