Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Čítať tému

Nelze se připojit na žádný server
Saph1R
Zdarec mám takový menší problém se samp tzn že se nemůžu připojit na žádný samp server, zapnu samp dám connect a nic se neděje dám znova a zase nic a nic at zkouším jakejkoliv server prostě nic, stáhnul a nainstaloval jsem si den před tím gta a samp a den poté tzn ode dneška to začalo dělat nevím proč. Na googlu není nic a rady jako 'zkus reinstall' si nechte prosím. Budu rád za každou pomoc.
Rich
Takže predsa si len dneska zahráš
Takže poďme na to.
1) Choď do svojho GTA priečinku,ak tam máš nejaké mody,doplnky,mapy,vymaž to ak tam maš priečinok CLEO vymaž to. Potom otvor SAMPUNNINSTAL a dokonči to. Potom si zase stiahni samp.
2)Ak ti nezabral 1.krok tak poďme na 2. Premiestni GTA priečinok do druhého disku. Zopakuj pri tom aj 1pokus.
3) Ak ti nezabrali obdiva pokusy,poďme na 3.Môžu byť problémy s FireWall bránou
takže -> Počítač -> Ovládací panel ->Systém a zabezpečenie ->Windows Firewall ->V lavom paneli Povoliť aplikácii alebo funkcii vstup cez Firewall Bránu. A tam kde je samp.exe alebo iba samp tak tam musíš mať fajky.
Dúfam že som ti pomohol ak nie rieš to s Wifi. (4krok)
Príjemny zvyšok dňa Hi Smile

S grácií Kytka pro tebe

www.bratislavskyvecernik.sk/wp-content/uploads/2018/02/allforjan-Posledn%C3%BD-%C4%8Dl%C3%A1nok-zavra%C5%BEden%C3%A9ho-novin%C3%A1ra-J%C3%A1na-Kuciaka-bude-publikovan%C3%BD-medzin%C3%A1rodne-1068x518.jpg

Za slobodnú žurnalistiku - demokracia je nevyhnutnosťou.

Neznesiem nespravodlivosť. Keď vidím niečo čo je neférové, poviem si k tomu svoje, mám na to právo. Slušne a bez urážok.

//

Akcia Bonusové víkendy bol môj nápad. Akciu som vytvoril v roku 2022 v máji. Topic mi bol vymazaný a vytvorený nový, bez menovania toho, kto akciu vytvoril.

//

img.tpx.cz/uploads/Sn%C3%ADmka%20obrazovky%202024-11-13%20214412.png

Takéto urážky voči mojej osobe sú tu na webe úplne normálne. Vedenie webu sa z tých správ smeje a nerieši ich. Avšak, keď som si v minulosti kedykoľvek dovolil sa obrániť a napísať na to niečo, údajne som vyvolával konflikty a rozvracal SP. A dostal som perma ban.
Geroj
zrejme chybná proxy, mal by to vyriešiť reštart routru na pár minút, ak nie tak jedine si počkať kým sa operátor umúdri, prípadne spadne sieť.. heh

každopádne tie richove blbosti ani nečítaj, nemá to nič s cleom ani sampčkom

ešte mi napadlo, skús vytvoriť nový win účet a skús to z tade
Saph1R
Tak nakonec to bylo wifinou, když jsem se zkoušel připojit tak mi to hodílo ping 5000 :D takže stacil jen rr routeru. Docela zajímavý nečekal jsem ze to může byt tím každopádně díky moc geroj a Rich. Smile
Geroj
Paráda, Lock!
Prejdite na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 Hlasov
12%
Ano, miluji nakupování dárku
2 Hlasov
4%
Ne, je ještě čas