Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Čítať tému

nějáký free progarm
popi
čauko,
potřeboval bych nějáký free program, který mi vyhledá a opraví chybějící soubory .dll jako opnegl atd... a zároveň projede celej disk a vyčistí. nejlépe něco podobného jako dikit pro.
děk cs.
MegaBite
. Můžu se zeptat, jak často a u čeho ti to píše? Protože jestli to píše u nějakýho programu každou minutu, tak ti žádný program asi nepomůže :D

Na to pročištění je asi nejlepší klasika CCleaner, potom můžeš zkusit defragmentaci např. programem O&O Defrag Professional. Disk jsem kontroloval programem HD Tune 5.5:
Citácia
Dokáže otestovat diskové úložiště na přenosové rychlosti a přístupové doby, vytížení CPU a zobrazí výsledky do přehledných grafů. S daty můžete pracovat i ve schránce Windows. Navíc poskytuje i informace o zdravotním stavu disku a celou řadu dat ze S.M.A.R.T.

Upravil MegaBite dňa 10.03.2017 22:19
popi
třeba když chci zapnout nvidia experience tak mi to hodí crash s opengl32 a dělá to u mnoha dalších programů
popi
tohle mi to hodí u té nvidie :

Název události problému: InPageCoFire
Kód chybového stavu: c0000185
Typ média způsobujícího chybu: 00000003
Název poškozeného souboru: opengl32.dll
Verze operačního systému: 6.1.7600.2.0.0.256.1
ID národního prostředí: 1029
Další informace 1: 4c0d
Další informace 2: 4c0d4d78887f76d971d5d00f1f20a433
Další informace 3: 4c0d
Další informace 4: 4c0d4d78887f76d971d5d00f1f20a433
MegaBite
Aktualizuj všechny ovladače + directx, přeinstaluj program, az pak zkus opravovat knihovny.
popi
vidím to na reinstalaci windowsu.. :D
MegaBite
No je to nejjednodušší, ale nejdřív bych to zkusil, to je až poslední „zoufalá“ možnost :D Někde jsem četl, že by to s tou grafickou kartou mohly dělat přece jen ovladače té grafiky a DirectX neaktualizovanej.
Janci
Citácia
Na to pročištění je asi nejlepší klasika CCleaner, potom můžeš zkusit defragmentaci např. programem O&O Defrag Professional. Disk jsem kontroloval programem HD Tune 5.5:

Pokial ale máš Win8 a novší, tak defragmentácia nie je nutná. Stará sa o ňu systém sám automaticky.
twistedTSD
Tak reinstalací nic nezkazíš, pokud s tím nemáš problém. A hlavně bych tam následně necpal čistící nesmysly, protože důvodem problémů v systému a aplikacích mohou být právě ty. Jednou za čas pustit Ccleaner (když už chceš nějaký univerzální nástroj) stačí, ale zase ne stylem "promažu vše, co se dá, i když tomu nerozumím."
Interstellar
Tie .dll súbory zvyknú chýbať napríklad pri hrách. Vela hier má v inštalácií aj možnosť inštalovať direct X napríklad direct x 11, bez ohladu na to, či ho máš, alebo nie, tak daj inštalovať aj direct x, pretože ti to nainštaluje .dll súbory, ktoré v PC nemáš a pre správny chod hry ich treba, napríklad ja som pár krát takto zabudol inštalovať direct x a hra sa buď nespustila, alebo vynechával zvuk a podobne. Potom sú tu systémové .dll, ktoré môžeš doinštalovať z oficiálnych stránok microsoftu, alebo si ich nájsť inde, to ale neodporúčam.
Geroj
Neaktívne, Lock!
Prejdite na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 Hlasov
12%
Ano, miluji nakupování dárku
2 Hlasov
4%
Ne, je ještě čas