Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Čítať tému

Warning, potom crush
Lokall
Dobrý deň. Dnes som si po dlhej dobe stiahol GTA a išiel som si zahrať na váš server... No v kuse mi dáva nejaké warningy a po 10-15 min. mi to crushne. POtreboval by som s tým pomôcť.

Jeden týpek mi sa ma opýtal žee či tam mám nejaké modely áut a ja že ano ale neviem ich nájsť... MOžno to je tými modelmi.... Prosím poradte mi
Interstellar
Modely a akékolvek modifikácie a úpravy hry odinštaluj, urobíš to tak, že odinštaluješ hru, zbytkové súbory, ktoré po odinštalácií ostanú v zložke vymažeš a hru nainštaluješ znova, ak je v inštalácií taká možnosť, tak potvrď automatické inštalovanie, nie manuálne, potvrď aj inštaláciu directx a doinštaluj hru. Po nainštalovaní nastav kompatibilitu podla tvojho OS, napríklad pre win 8.1 nastav kompatibilitu windows 98 / me. Ak to nie je originálna hra, tak najprv prekopíruj crack a až potom nastavuj kompatibilitu, prípadne si tam môžeš nainštalovať nejakú češtinu a samozrejme SAMP, potom by to malo ísť.
Tearsko
Ešte by som do tej preinštalácie pre istotu zahrnul aj zmenu umiestnenia hry ( iný názov priečinku / alebo iný disk ) aby si to nebralo z registrov existujúce údaje + zmazanie v dokumentoch všetky zložky od gta sa , hlavne teda súbor gta_sa.set
Lokall
Napíšte mi niekdo do SS váš skype a ešte si k tomu stiahnite TeamViewer ak by som vás mohol poprosiť lebo práve to čo napísal _iF tak ja sa do hentakých vecí nevyznám Sad
MegaBite
Co na tom nechápeš, proste jdi do umístěni hry, odinstaluj hru pomocí souboru uninstall a udělej to, co napsal _iF.
Lokall
Citácia
_iF napsal:

Modely a akékolvek modifikácie a úpravy hry odinštaluj, urobíš to tak, že odinštaluješ hru, zbytkové súbory, ktoré po odinštalácií ostanú v zložke vymažeš a hru nainštaluješ znova, ak je v inštalácií taká možnosť, tak potvrď automatické inštalovanie, nie manuálne, potvrď aj inštaláciu directx a doinštaluj hru. Po nainštalovaní nastav kompatibilitu podla tvojho OS, napríklad pre win 8.1 nastav kompatibilitu windows 98 / me. Ak to nie je originálna hra, tak najprv prekopíruj crack a až potom nastavuj kompatibilitu, prípadne si tam môžeš nainštalovať nejakú češtinu a samozrejme SAMP, potom by to malo ísť.
Ja originál nemám, ja mám stiahnutú z netu čiže tie modely áut a statné blbosti tam už asi boli... GTA sa mi nedá odinštalovať, iba čisto SAMP
Tearsko
tak si zožeň čistú inštalačku bez modifikácií
Interstellar
Akoto že nejde odinštalovať ? Musí to ísť, ak nie je v zložke s hrou odinštalačná ikonka, tak si stiahni napríklad CCleaner a odinštaluj to cez neho.
A samozrejme, ako písal tears, stiahni inú inštalačku a tú nainštaluj. Pred sťahovaním hlavne prekontroluj či to je neupravená inštalačka a daj si pozor na velkosť súboru, na internete môžu byť kadejaké podvrhy, inštalačka od SA by mala mať okolo 4GB, v .rar možno menej, hlavne pozor čo sťahuješ.
Lokall
ďakujem za všetky rady.... Už to mám opravené ;) [bcolor=#ff0000]LOCK[/bcolor]
Prejdite na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 Hlasov
13%
Ano, miluji nakupování dárku
2 Hlasov
4%
Ne, je ještě čas