Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Čítať tému

Steam
Loly
Ahojky, po aktualizácii z win 7 na win 10 mi nejde steam, po spustení mi to píše: (screen dole). Nwm čo to je / ako to mám opraviť. Budem rád za každý užitočný komentár. Dopredu ďakujem.
img.tpx.cz/uploads/bannnanana.png
Bakerko
vymaž steam a znova nainštaluj.
Teo
Nemáš v názvu složku, kde máš steam háčky, čárky atd..?
Loly
Skúšal som to nainštalovať snáď milión krát. Háčky, čárky ? Nejak som nepochopil čo myslíš.
WDesign
Je možné, že se ti při upgradu ztratily potřebné folders. - Smaž steam kompletně z tvého počítače (správce programů - odinstalovat) + smaž složky na disku z program files.

Jakmile se dostaneš na konec těchto instrukcí, tak steam stáhni z oficiálních stránek a nainstaluj.

PS:// -- Pokaždé, když něco nevíš, tak je více než 95% šance, že se s tou samou chybou již několik lidí před tebou setkalo nebo setkává, takže je dobré tu chybovou hlásku hodit do googlu a ona ti vyjede odpověď i většinou s možným návodem na opravení chyby. Help
Loly
Problém je v tom že ja som kompletne vymazal programy z PC pretože som tam mal víry. Takže som tam nemal nič ohladom steamu. Skúsim do dať do toho googlu, dííky.
Interstellar
Píše ti to tam, že niektorá zložka, v ktorej je nainštalovaný steam, používa znaky, ktoré nepodporuje anglický jazyk, takže tam máš asi niekde omylom napísaný dlžeň, možno nejaké pomlčky a kadečo, skús to skontrolovať.
"Folder Path" teda "cesta k zložke" znamená, že všetky zložky, ktoré sú pred tou steamovou musíš prekontrolovať.
Loly
Diiiky ludkovia už mi to ide, odinštaloval som celkovo steam z PC a nainštaloval. Môžte to locknut
Domes
Lock!

superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=14653
Prejdite na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 Hlasov
13%
Ano, miluji nakupování dárku
2 Hlasov