Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Čítať tému

Nejde zapnúť GTA
Eme
Seva tak dnes som hral o 20 mi lagla hra ta idem na spravcu a vypnem cez proces hru. Zapnem a čakam a nič sa nedeje, no tak skušal som reset a všeličo iného aj directx nový, grafický driver, programy, reinstall všetko možné a furt keď zapnem hru tak sa nič nedeje. Jednoducho kliknem na server, dám connect a nič sa nezapne. Neviete o čo sa môže jednať ? Nejde ani Single ani Multiplayer, iné hry ako napr. NBA mi idú takže tak
TomBanko
Zmeň kompabilitu samp napr. na windows 7 a skús vymazať gta_sa.set tak nejak sa to volá
TomBanko (he/him). Zástupca hernej komunity herného portálu Superparba.eu. Garancia spravodlivosti.
§
Máš otázku ? Potrebuješ poradiť ? Nesúhlasíš s verdiktom ?
Kontaktuj ma so svojou žiadosťou a spoločne nájdeme riešenie.
§

img.tpx.cz/uploads/Screenshot 2024-08-03 215039.png
Eme
toto som všetko skúšal, gta_sa.set som z dokumentov vymazal a kompatibilitu gta_sa.exe som zmenil na win98, win7 všeličo možné ani pri jednom nefunguje.
Alexx_GOD
Skús si stiahnuť AntiCrasher. Ak by si chcel editnem tento post a dám ti tu odkaz na stiahnutie. A tiež vyskúšaj spustiť SAMPko ako administrátor.
Upravil Alexx_GOD dňa 23.07.2017 16:57
Eme
Citácia
A tiež vyskúšaj spustiť SAMPko ako administrátor.

kamo toto je tá prvá vec čo mi napadla, no ten program mi vysvetli čo robí a kludne mi sem hoď link, díky predom
Alexx_GOD
No malo by ti to pomôcť aby ti to necrashovalo hru. Mne aj mojim pár kamarátom to pomohlo tak to môžeš skúsiť aj ty. Súbor .cs si dáš do cleo zložky a súbor .asi do hlavnej gta zložky. Dal som ti to na ulož to :D https://uloz.to/!Uhki6cJF8EWX/anticra...rasher-rar. Potom napíš či pomohlo.
Eme
REINSTALL WINDOWSU POMOHOL
poprosím o lock.
Prejdite na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 Hlasov
13%
Ano, miluji nakupování dárku
2 Hlasov
4%