Informácie o serveri
Čítať tému
ESC = LAG
|
|
Dragodast |
Pridané 07.08.2017 15:39
|
Príspevkov: 36
Založený: 24.01.15
|
Dobrý den, nedávno se mi objevil problém s GTA SA:MP. Probíhá to takhle zapnu GTA lognu se dám ESC normálně můžu všechno dělat jít do nastavení atd a jakmile dám znova ESC abych vyjel z MENU tak mi to lagne a nemůžu nic dělat a zůstane to v menu. Jen bych dodal že když mám spuštěné radioonline, tak když vše udělám tak jak jsem psal a u toho posledního bodu když dám ESC aby mě to vrátilo do hry tak mi to lagne ale slyším hudbu . |
|
|
POZITRON |
Pridané 07.08.2017 15:57
|
Príspevkov: 189
Založený: 05.05.16
|
No čaw, vážně kuriozní problém V první řadě bych potřeboval upřesnit, jestli se ti to děje i v singlpayeru, jestli ne, tak to není ničím hardware ani software ale pouze jenom kompatibiltou nebo špatnou instalací Pokud se ti to děje i v singlu, tak bych se přiklonil k hardwaru. Je totiž úplně dost možné, že máš zanesený procesor, nebo (to bude možná pravděpodobnější vzhledem k tomu, že slyšíš hudbu) zanesenou GPU. Řekněme, že se výpočet provede, ale chvilkové zatížení grafiky prostě znemožní rozkreslení menu zpět do hry. Pokud máš počítač novej, větrák silnej a zkrátka to nemůže být prachem tak bych přeinstaloval grafické ovladače a hru. Je také možné (ale to už si nejsem úplně jistý), že pokud je to ovladači, ale ne těmy grafickímy, tak to dělá vadná komunikace GPU => základní deska. V tom případě přeinstalovat (nebo doinstalovat) i k MB Hodně štěstí, nejsem počítočovej odborník, takže pokud bude probém přetrvávat, napiš odborníkovy nebo klidně mě. Čauko. |
|
|
Dragodast |
Pridané 07.08.2017 16:29
|
Príspevkov: 36
Založený: 24.01.15
|
Už jsem to + - opravil teď to ještě doladit ten ESC funguje ale jen ve windowed módu takže to bude nastavením GTA někde v GTA je něco špatně nastavené |
|
Prejdite na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 HlasovAno, miluji nakupování dárku
2 HlasovNe, je ještě čas
14 HlasovNechávám to na poslední chvilku
14 HlasovHraji na SP, nemám čas kupovat dárky
19 Hlasov
Len prihlásení môžu hlasovať.
Najnovšie články