Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Čítať tému

Nový notebook
TomBanko
Zdravím , o necelý mesiac budem mať narodeniny a a tak si chcem za moje našporené $ s podporou rodičov vybrať narodeninovo / vianočný darček. Chcel by som si kúpiť notebook v cene medzi 1000-1200€.
Preto by som sa chcel spýtať či má niekto nejaký dobrý tip lebo v minulosti som kupoval PC len podla ceny (čim viac stojí tým je lepší) no nie vždy to tak je. Teraz by som chcel trochka priplatiť za kvalitku. Budem rád ak sa nájde niekto kto tomu rozumie a aj vysvetlí prečo je ten a ten dobrý alebo ten a ten nie.

Sem dávam môj tip
https://alza.sk/asus-rog-gl753ve-gc03...5.htm?o=66
TomBanko (he/him). Zástupca hernej komunity herného portálu Superparba.eu. Garancia spravodlivosti.
§
Máš otázku ? Potrebuješ poradiť ? Nesúhlasíš s verdiktom ?
Kontaktuj ma so svojou žiadosťou a spoločne nájdeme riešenie.
§

img.tpx.cz/uploads/Screenshot 2024-08-03 215039.png
TomBanko
+ nejaké sluchadlá , myš a podložku spolu do 50€
TomBanko (he/him). Zástupca hernej komunity herného portálu Superparba.eu. Garancia spravodlivosti.
§
Máš otázku ? Potrebuješ poradiť ? Nesúhlasíš s verdiktom ?
Kontaktuj ma so svojou žiadosťou a spoločne nájdeme riešenie.
§

img.tpx.cz/uploads/Screenshot 2024-08-03 215039.png
Tearsko
Ak to chceš na hry, tak potom asi MSI alebo Lenovo legion. Len si musíš určiť čo ti je prednejšie či procesor / grafika / SSDčko. Neviem na čo to chceš používať teda.

Stým asusom nemám skúsenosti ale vôbec nevypadá zle, ak sa ti páči tak si ho vezmi tu moc nie je o čom rozmýšlať, viac tam za tu cenu do toho asi nedokážeš natrepať.
Upravil Tearsko dňa 25.08.2017 18:46
Prejdite na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 Hlasov
13%
Ano, miluji nakupování dárku
2 Hlasov
4%
Ne, je ještě čas
14 Hlasov