Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Čítať tému

POMOCCC !
Szelby
Zdarec , mám obří problém. z ničeho nic po restartu ntb mi blbne klavesnice už obtížně se mi píše tenhle text.

ve zkratce:
když stisknu shift zapne se capslock on off
když stisknu lomeno chce mi to ukončit okna od prohližeče
když zmáčknu na num klávese číslici dva udělá to toto
š2š2š2š2š2š2š2š2š2š2š2š2š2
když dám e tak zas to dělá toto
eeeeeweeweeeweeweeeweeeweeeweeweeeee
občas to přiklekne i w.
nějaké rady?
Szelbovsky Cool
Waldos
V nejpravděpodobnějším případě to bude prostě vadná klávesnice - potřeba vyměnit za novou v servisu. V druhém možném případě si chytil nějaký virus, který ti přeprogramovává klávesy :-)

Takže bych nejdřív doporučil hloubkový sken celého notebooku antivirusem, a kdyby nepomohlo, tak to zanést do servisu.
Cannon
Čau, tenhle problém (podobný) jsem měl taky. Pokud si před restartem něco stáhnul je možný že se ti stáhl nějaký ovladač klávesnice který funguje jako virus. Mě pomohlo obnovení systému. Ale ještě před obnovou zkus otevřít příkazový řádek jako správce a napiš tam "net stop hidserv" (bez uvozovek) Jinak už nevím. Ovšem udělat obnovu systémy o týden z5 si myslím že není nějaká velká stráta
GL!
Szelby
Vrátil jsem systém do továrního nastavení , a problém přetrvává. Takže navštívím asi servis.
Szelbovsky Cool
Tearsko
Ak nie je noťas v záruke a si trochu zdatný dokážeš si kúpiť klávesnicu za 400-800kč v závislosti na značke na eshope a vymeniť si ju sám asi za 10 minút (zopár skrutiek a 3 konektory na zacvaknutie - návody na YT )
Szelby
je v záruce právě ještě rok. Smile Ale díky za radu
Szelbovsky Cool
Prejdite na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 Hlasov
13%
Ano, miluji nakupování dárku
2 Hlasov
4%