Informace o serveru
Číst diskuzi
Kill List
|
|
ErMaster |
Přidané 17.11.2017 19:01
|
Založený: 26.07.17
|
Čaute mám velký problém ohladom Kill listu. Neukazuje mi kill list a skúšal som pozerať aj složku aj reinstall samp a aj preklikanie v /nastaveni aj F9 ale nič nepomohlo. Neviete mi niekto pomôcť ohladom tohto ? odmena 2,5 mg. |
|
|
Rich |
Přidané 17.11.2017 19:23
|
Založený: 21.12.16
|
Ahoj, -skús preinštalovať súbor gtaweapon3 - > Teda odstrániť súbor a znovu nainštalovať aj keď by sa ti to malo preinštalovať znovu inštaláciou SAMP. -Odkade sťahuješ SA-MP? Ja odporúčam sa-mp.com -reštart počítača pre tento problém je efektívný.Najviac teda pomôže z mojich skúseností -skús zmeniť velkosť obrazu -posledná možnosť je presun GTA priečinku do druhého disku. Teda napríklad z C: do D: Mne pomohol vždy 1 a 3 a 5krok.To mi vždy pomohlo daj vedieť. Rád som ti pomohol a dúfam že sa ti niečo z tohto podarí Príjemný zvyšok večera S grácií Za slobodnú žurnalistiku - demokracia je nevyhnutnosťou. Neznesiem nespravodlivosť. Keď vidím niečo čo je neférové, poviem si k tomu svoje, mám na to právo. Slušne a bez urážok. // Akcia Bonusové víkendy bol môj nápad. Akciu som vytvoril v roku 2022 v máji. Topic mi bol vymazaný a vytvorený nový, bez menovania toho, kto akciu vytvoril. // Takéto urážky voči mojej osobe sú tu na webe úplne normálne. Vedenie webu sa z tých správ smeje a nerieši ich. Avšak, keď som si v minulosti kedykoľvek dovolil sa obrániť a napísať na to niečo, údajne som vyvolával konflikty a rozvracal SP. A dostal som perma ban. |
|
|
Mordis |
Přidané 02.12.2017 14:08
|
Založený: 07.10.13
|
Očividně rada pomohla. |
|
Přejít na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?