Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Čítať tému

Wifina sa nekamaráti z multiplayer hrami
d0g_
Zdravím,
som na návšeteve u starých rodičov, mám tu notebook a chcel som si tu zahrať SP, no čo ma prekvapilo bolo to, že veci ako google a podobne šlapu ako maju, ale všetky MP hry nefunguju. Napriklad PUBG mobile mi tiež nechytá alebo aj Clash Royale. CHcel som si tu zahrať SP ale hneď ako otvorím klienta, tak sa ŽIADNY server nenačíta.
Obrázok s klienta čo vyhadzuje:
Mám aj prístup k administrácii routeru, prípadne sa tam možem pohrabať, a keď to neppojde tak vydržím do piatku a idem zas domov no nevadí len ma o štve že žiadne hry tu nejdu
Ak niekto vie pomocť, budem velmi vdačny za každu radu.
Dakujem, s pozdravom
d0g.
PS Píšem to narýchlo, ospravedlňte prosím gram. chyby
/odstraneny screen, obsahoval reklamu na ine servery.
Upravil Warning dňa 02.07.2018 09:01
Krowky
Malo by stačiť resetovať / rebootovať router.
Tearsko
Ak nepomôže tak pozri čo to je za net.
Už som sa stretol s dedinským wifi providerom ktorý mal blokované porty a nedalo sa sťahovať torrenty, prihlásiť sa na hry a podobne.
d0g_
Krowky: To už som robil vela krát
Tírs: je to upcčko dajake
MegaBite
Jestli po rebootu routeru nefunguje, tak se docela obávam, že ti ty porty blokuje poskytovatel internetu. Firewall ti to asi neblokuje, jedině mě napadá tam zavolat, protože to bude u nich bloknuté.
Janci
Blokovanie portov u poskytovateľa je dosť pravdepodobná príčina. Mohol by si to overiť tak, že sa napojíš na router káblom a ak ti to ani vtedy nepôjde, tak to bude určite poskytovateľ.

Inak je tento problém už pasé? Pretože diskusia je pomerne stará a mám náladu na jej uzamknutie.
asthenic
Skus sa pripojit na ethernet ako hovori Janci. Problem moze byt u providera, alebo v nastaveni routeru.

V nastaveni sa radsej nehrab, pretoze 90% nazvov a skratiek ani nevies co znamena.
Janci
Citácia
keď to neppojde tak vydržím do piatku a idem zas domov

Tak to vyzerá, že pár piatkov si už vydržal, alebo si problém vyriešil. Tému uvažujem ako vyriešenú. Po požiadaní v SZ možno odomknúť.

Lock!
Prejdite na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 Hlasov
13%
Ano, miluji nakupování dárku
2 Hlasov
4%
Ne, je ještě čas
14 Hlasov