Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Čítať tému

Problémy s hrou
Ad4M_
Zdravím, mám vícero problémů s hrou. Stejnou hru používají asi další 3 lidé, takže v tom bych asi problém neviděl, ale pokud mi někdo dá link na jinou, nemám problém stáhnout a zkusit. Když zapnu hru, tak někdy se ani nezapne, někdy hned crashne, někdy se zapne, ale nedá mi na výbeř tu SAMP tabulku (nickname, server...), někdy to crashne třeba v půlce načítaní. Kdysi jsem normálně hrál, od té doby na PC nic neměněno. Neněděl by mi někdo pomoci? Předem děkuji.
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=26774

i.imgur.com/WHTT459.gif
Janci
Ďalší ľudia používajú tú hru z rovnakého Windows účtu? Skúsil by som najprv nájsť na internete iný crack. Je možné, že nejaká Windows aktualizácia bráni normálnej funkčnosti hry. Ak by to nepomohlo, tak preinštaluj hru aj klienta a pohraj sa s kompatibilitou pri spúšťaní. Keď budeš hru inštalovať, tak odporúčam všetko spúšťať ako správca. Daj vedieť, či ti niečo z toho pomohlo alebo nastala nejaká zmena. Ak nie, tak budeme riešiť ďalší postup.
Ad4M_
Další ľudia som myslel tak, že nám to rozdal kamarát na USB klúče a ostatný normálne hrajú. Hru som preinštaloval, klienta stiahol znova. S kompabilitou mi to robilo problémy aj kedysi(keď to išlo, odvtedy bol preinˇštalovaný WIN /zase 10/), pohral som sa stým, no robí to stále. Ako správca mi to spúšťa automaticky, no netuším prečo. Idem skúsiť iný crack, zatiaľ ďakujem.
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=26774

i.imgur.com/WHTT459.gif
Prejdite na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 Hlasov
13%
Ano, miluji nakupování dárku
2 Hlasov
4%
Ne, je ještě čas