Informace o serveru
Číst diskuzi
Problém s iOS
|
|
Kuba42 |
Přidané 27.09.2018 13:41
|
![]() ![]() Příspěvků: 356
Založený: 22.10.17
|
Zdravím, důvod proč se sem obracím je ten, že mi včera můj mobil začal jaksi divně pracovat. Pro lepší orientaci je to iPhone 5s. No, přijdu včera domů, zapnu Wi-Fi a chci se podívat na nějaké sociální sítě a popřípadě odepsat. Zapnu messenger a ten hlásí, že nejsem připojen k Wi-Fi a tak jdu do nastavení ji zapnou. Otevřu nastavení a zjistím, že Wi-Fi zaplá je tak nevím co se děje. Abych to shrnul, v nastavení hlásí, že Wi-Fi zaplá je, ale na horní listě nejsou ty 3 čárky zdůrazňující Wi-Fi. Tím pádem se nemůžu přihlásit na messenger, instagram atd. Ale zajímavé je, že na Safari ( internet ) se mohu dostat, jako třeba teď píšu sem z mobilu. Napadlo mě, jestli s tím nemá něco společného nějaký ten nový zákon, že sociální sítě se mohou používat od 16 let, protože mi to iPhone napsal, ale mě je 16 až za 2 měsíce. Viz. screeny : ![]() ![]() ![]() ![]() Budu moc rád, když sem někdo napíše nějakou radu. Díky moc ♛ ![]() ~ live fast die young be wild and have fun ~ ♛♛♛ |
|
|
Lee |
Přidané 27.09.2018 19:33
|
![]() ![]() Příspěvků: 495
Založený: 13.11.14
|
zkus dat jiny datum narozeni do apple uctu.. pak jestli ti neodesel wifi/bt modul v telefonu taky by to mohlo delat neplechu |
|
|
Skylake |
Přidané 27.09.2018 19:53
|
![]() ![]() ![]() ![]() Příspěvků: 2656
Založený: 12.08.16
|
Zkus obnovit nastavení sítě. Citace Nastavení - Obecné - Obnovit - Obnovit nastavení sítě |
|
|
Kuba42 |
Přidané 27.09.2018 20:40
|
![]() ![]() Příspěvků: 356
Založený: 22.10.17
|
Lee- hledal jsem všude možně, ale jde o to, že jsem nezletilý a tudíž si nemohu upravovat své datum. Jako mám brachu který je už dospělý, ale když jsem mu napsal, ať vyplní dotazník, že je můj rodič tak se mi vysmál ![]() ![]() ![]() ![]() Skylake- tak ty si na to kápl a za to ti moc dííky. To by mě ani nenapadlo. Už to frčí jak má, sice vůbec nevím co jsem potvrzoval, ale to je jedno. Hlavní je, že to jde a za tu radu fakt díky. Až tě potkám na serveru tak ti nějakou malou částku pošlu, protože jsem hledal všude možně a nic jsem nenašel, až na to, že by slo změnit datum narození, ale nakonec z toho vyšlo, že by to nešlo. Tak ještě jednou a naposledy díky ![]() Můžete lock, vyřešeno, díky.
![]() Upravil/a Kuba42 dne 27.09.2018 20:48 ♛ ![]() ~ live fast die young be wild and have fun ~ ♛♛♛ |
|
|
Janci |
Přidané 01.10.2018 08:16
|
![]() ![]() Příspěvků: 1226
Založený: 29.01.12
|
Problem solved
![]() |
|
Přejít na fórum: