Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Čítať tému

Nejde GTA
Mine
Hi
Kamarátovi nejde ani po opakovaných pokusoch zapnúť SAMP, ani originál hru (singleplayer). Po poklikaní na spustenie serveru. mu to zapne proces, ale sám sa po chvíli vypne. Má windows 7 proffesional (tak nejak), a všetky parametre mu PC spĺňa. Nejde mu to spustiť ani z CD.
(píšem to tu zaňho. lebo je to rýchlejšie a efektívnejšie :D)

Díky za rady
Janci
Išlo mu to niekedy? Odporúčam skúsiť iný crack, prípadne potom odinštalovať hru aj s vyčistením registrov (CCleaner alebo Revo Uninstaller) a zmazaním zložky v dokumentoch a následne nainštalovať.
Mine
Išlo mu to prvý týždeň od installu, ale tento komplet reinstall sme ešte neskúšali. Prepošlem mu to
Tearsko
Ak nie je skúsený aspoň trošku tak registre nech nechá radšej tak a nech iba zmení potom zložku kde bude GTA
nainštalované.
Rich
A ja mám osvedčený recept, ktorý mu pomôže na 100 %.
Je to jednoduché, stačí presunúť priečinok s GTA na iný disk.
Toto by mu malo pomôcť, daj vedieť.
S grácií Kytka pro tebe

www.bratislavskyvecernik.sk/wp-content/uploads/2018/02/allforjan-Posledn%C3%BD-%C4%8Dl%C3%A1nok-zavra%C5%BEden%C3%A9ho-novin%C3%A1ra-J%C3%A1na-Kuciaka-bude-publikovan%C3%BD-medzin%C3%A1rodne-1068x518.jpg

Za slobodnú žurnalistiku - demokracia je nevyhnutnosťou.

Neznesiem nespravodlivosť. Keď vidím niečo čo je neférové, poviem si k tomu svoje, mám na to právo. Slušne a bez urážok.

//

Akcia Bonusové víkendy bol môj nápad. Akciu som vytvoril v roku 2022 v máji. Topic mi bol vymazaný a vytvorený nový, bez menovania toho, kto akciu vytvoril.

//

img.tpx.cz/uploads/Sn%C3%ADmka%20obrazovky%202024-11-13%20214412.png

Takéto urážky voči mojej osobe sú tu na webe úplne normálne. Vedenie webu sa z tých správ smeje a nerieši ich. Avšak, keď som si v minulosti kedykoľvek dovolil sa obrániť a napísať na to niečo, údajne som vyvolával konflikty a rozvracal SP. A dostal som perma ban.
Mine
Tak díky za rady, ale poprosím Lock!. Kamarát sa na to vy*ral a začal radšej hrať fortnite Sad
Janci
Oceňujem ten životný prístup, ak niečo nejde tak sa na to treba vysrať. Pozdravujem kamaráta. :D

Lock!
Prejdite na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 Hlasov
13%
Ano, miluji nakupování dárku
2 Hlasov
4%
Ne, je ještě čas
14 Hlasov