Informácie o serveri
Čítať tému
Neustále padanie hry
|
|
Rich |
Pridané 16.12.2018 15:11
|
Príspevkov: 2849
Založený: 21.12.16
|
Čau, mám také podozrenie, že jak sa mi sťahovali tie ostrovy, tak odvtedy mi sústavne padá hra. Doteraz mi vôbec nepadala hra, všetko bolo normálne, jak vyšla RZE10 a spolu s tým aj nová samp verzia, tak mi stále padá hra a moc a mi to teda neľúbi. Potom musím len počítač reštartvať. Neviem, či to je tou RZE 10 alebo novým klientom, každopádne nemáte s tým niekto nejaké skúsenosti? Počul som niečo o anti crasher, ale to mi moc nevonia, robí to aj vám? S grácií Za slobodnú žurnalistiku - demokracia je nevyhnutnosťou. Neznesiem nespravodlivosť. Keď vidím niečo čo je neférové, poviem si k tomu svoje, mám na to právo. Slušne a bez urážok. // Akcia Bonusové víkendy bol môj nápad. Akciu som vytvoril v roku 2022 v máji. Topic mi bol vymazaný a vytvorený nový, bez menovania toho, kto akciu vytvoril. // Takéto urážky voči mojej osobe sú tu na webe úplne normálne. Vedenie webu sa z tých správ smeje a nerieši ich. Avšak, keď som si v minulosti kedykoľvek dovolil sa obrániť a napísať na to niečo, údajne som vyvolával konflikty a rozvracal SP. A dostal som perma ban. |
|
|
Pandy |
Pridané 16.12.2018 15:45
|
Príspevkov: 8129
Založený: 14.12.14
|
Ahoj, vyzkoušej vymazat stáhnuté textury ve složce "cache" -> Dokumenty -> GTA San Andreas User files -> SAMP -> cache. A poté si je po přihlášení na server stáhni znovu. Mě i lidem, kteří to udělali, to jede o něco lépe. Ono stačí, že se třeba načetla jedna textura zle a dělá to nepořádek. I já jak to mám po druhé stažené už mi hra nepadá. Kdyžtak dej vědět |
|
|
Rich |
Pridané 16.12.2018 16:06
|
Príspevkov: 2849
Založený: 21.12.16
|
Ahoj, skúsil som, ďakujem za podrobný návod + grafické spracovanie Zatiaľ žiadne problémy, môžete lock, keď tak sa ti ozvem na FB. Díky ešte raz. S grácií Za slobodnú žurnalistiku - demokracia je nevyhnutnosťou. Neznesiem nespravodlivosť. Keď vidím niečo čo je neférové, poviem si k tomu svoje, mám na to právo. Slušne a bez urážok. // Akcia Bonusové víkendy bol môj nápad. Akciu som vytvoril v roku 2022 v máji. Topic mi bol vymazaný a vytvorený nový, bez menovania toho, kto akciu vytvoril. // Takéto urážky voči mojej osobe sú tu na webe úplne normálne. Vedenie webu sa z tých správ smeje a nerieši ich. Avšak, keď som si v minulosti kedykoľvek dovolil sa obrániť a napísať na to niečo, údajne som vyvolával konflikty a rozvracal SP. A dostal som perma ban. |
|
Prejdite na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 HlasovAno, miluji nakupování dárku
2 HlasovNe, je ještě čas
14 HlasovNechávám to na poslední chvilku
14 HlasovHraji na SP, nemám čas kupovat dárky
19 Hlasov
Len prihlásení môžu hlasovať.
Najnovšie články