Informace o serveru
Číst diskuzi
Vir?
|
|
Teczka83 |
Přidané 07.04.2019 12:43
|
![]() ![]() Příspěvků: 1168
Založený: 20.10.12
|
Zdar, Při načítání systému, po zapnutí počítače, se mi otevře internetový prohlížeč ale eset to hned zablokuje, s tím že to je stránka s "potencionálně nechtěným obsahem". Když jsem počítač kontroloval na vir (eset), nic to nenašlo. Máte někdo zkušenosti a případně nějakou radu? |
|
|
MegaBite |
Přidané 07.04.2019 13:20
|
![]() ![]() Příspěvků: 2508
Založený: 08.08.15
|
Nepise to tam někde, co je to za stranku? Nevím jak to zjišťuje u esetu. Nebo někde v karanténě? |
|
|
savage |
Přidané 07.04.2019 13:27
|
![]() ![]() Příspěvků: 352
Založený: 18.12.16
|
Aký používaš Windows? Pokiaľ 7 ani sa s tebou nemienim baviť. Každopádne pokiaľ 10: CTRL + ALT + DEL , Správca úloh , Spustenie - tam je zoznam programov,ktoré ti nabiehajú pri zapnutí pc. Zakáž tam Chrome a ideálne aj iné nežiadúce programy (zrýchliš si počítač). Odporúčam ti okrem toho stiahnuť ADW Cleaner,je to jednoduchý a zdarma,nazveme ho "antivir" ktorý sa už podľa názvu zabýva hlavne adwarom (pop up okná v prehiadliadači,reklamy atp.) ,čož je presne tvoj problém a dokáže ho vyhľadať lepšie ako ostatné veľké antiviry (vlastné skúsenosti). Ak si mi náhodou nerozumel,tu ti prihadzujem jednoduchý "komix". ![]() Ak už aj používaš ten komančský Win 7,zopakuj to isté čo ti píšem hore,len to "Spustenie" nenájdeš v správcovi úloh ale musíš cez vyhľadávač spustiť msconfig.exe a tam "Startup/Spustenie". Žiadný iný rozdiel by si nájsť nemal. |
|
|
Teczka83 |
Přidané 07.04.2019 14:29
|
![]() ![]() Příspěvků: 1168
Založený: 20.10.12
|
Mám 8.1 Zkusím to cos mi poradil. Jinak stránka nevím jak se jmenuje. Každopádně stahuju mody do jedné hry a ty nejsou zrovna z ověřených stránek. Edit, tak nic. Ani ten program nepomohl a ve správci úloh vůbec chrome nemám.
Upravil/a Teczka83 dne 07.04.2019 14:41 |
|
|
asthenic |
Přidané 07.04.2019 16:15
|
![]() ![]() Příspěvků: 1517
Založený: 29.06.12
|
Ak je to len po spusteni PC, tak vypni eset, restartuj pocitac, spusti sa chrome a uvidis, aka je to stranka. Ak to naskoci, otvor nastavenia v chrome a v kolonke "Pri spusteni" zaklikni "Otevrit stranku Nova karta". Mozno bude aj nejake rozsirenie v chrome, tak chod na stranku chrome://extensions/ a vymaz odtial, co tam nema byt. Pre istotu este prebehni PC s Malwarebytes. |
|
|
Pandy |
Přidané 21.06.2019 14:19
|
![]() ![]() Příspěvků: 8129
Založený: 14.12.14
|
Neaktivní téma již delší dobu ![]() |
|
Přejít na fórum:
Anketa