Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Čítať tému

Nový PC - problém
Rich
Čau, kupil som si nový PC a mám tu jeden problém.
Skúsil som sťahovať samp, má to 15 MB a ukazovalo stále, že sa to bude sťahovať 8 hodín, nerozumiem tomu, najprv pár sekúnd a potom toto.
Na starom PC mi to sťahovalo normálne 2 mb za sekundu..
Vedel by mi niekto poradiť čo s tým?
S grácií Kytka pro tebe

www.bratislavskyvecernik.sk/wp-content/uploads/2018/02/allforjan-Posledn%C3%BD-%C4%8Dl%C3%A1nok-zavra%C5%BEden%C3%A9ho-novin%C3%A1ra-J%C3%A1na-Kuciaka-bude-publikovan%C3%BD-medzin%C3%A1rodne-1068x518.jpg

Za slobodnú žurnalistiku - demokracia je nevyhnutnosťou.

Neznesiem nespravodlivosť. Keď vidím niečo čo je neférové, poviem si k tomu svoje, mám na to právo. Slušne a bez urážok.

//

Akcia Bonusové víkendy bol môj nápad. Akciu som vytvoril v roku 2022 v máji. Topic mi bol vymazaný a vytvorený nový, bez menovania toho, kto akciu vytvoril.

//

img.tpx.cz/uploads/Sn%C3%ADmka%20obrazovky%202024-11-13%20214412.png

Takéto urážky voči mojej osobe sú tu na webe úplne normálne. Vedenie webu sa z tých správ smeje a nerieši ich. Avšak, keď som si v minulosti kedykoľvek dovolil sa obrániť a napísať na to niečo, údajne som vyvolával konflikty a rozvracal SP. A dostal som perma ban.
reinz
Aktualizuj ovladače network adapteru/lan drivery z ofiko stránky výrobce základovky.
Upravil reinz dňa 25.06.2019 18:22
since 2012

superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=7349

img.tpx.cz/uploads/reinzbotexe.png
Rich
Juj, ty si aký rýchly, ďakujem, skúsim! Smile
S grácií Kytka pro tebe

www.bratislavskyvecernik.sk/wp-content/uploads/2018/02/allforjan-Posledn%C3%BD-%C4%8Dl%C3%A1nok-zavra%C5%BEden%C3%A9ho-novin%C3%A1ra-J%C3%A1na-Kuciaka-bude-publikovan%C3%BD-medzin%C3%A1rodne-1068x518.jpg

Neznesiem nespravodlivosť. Keď vidím niečo čo je neférové, poviem si k tomu svoje, mám na to právo. Slušne a bez urážok.

//

Akcia Bonusové víkendy bol môj nápad. Akciu som vytvoril v roku 2022 v máji. Topic mi bol vymazaný a vytvorený nový, bez menovania toho, kto akciu vytvoril.

//

Takéto urážky voči mojej osobe sú tu na webe úplne normálne. Vedenie webu sa z tých správ smeje a nerieši ich. Avšak, keď som si v minulosti kedykoľvek dovolil sa obrániť a napísať na to niečo, údajne som vyvolával konflikty a rozvracal SP. A dostal som perma ban.
Janci
Citácia
reinz napsal:

Aktualizuj ovladače network adapteru/lan drivery z ofiko stránky výrobce základovky.

Určite súhlasím, prípadne môže byť chyba na strane SAMP webu ale je to málo pravdepodobné. Môžeš skúsiť stiahnuť niečo iné, či to bude mať rovnakú rýchlosť. Ak áno tak vieš, že je chyba u teba.
Rich
Výborne, ďakujem chlapci, môžete to tu locknúť, stačilo aktualizovať ovládače. Smile
Pekný večer vám prajem.
S grácií Kytka pro tebe

//

//

Janci
Problem solved
Lock!
Prejdite na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 Hlasov
13%
Ano, miluji nakupování dárku
2 Hlasov
4%