Informace o serveru
Číst diskuzi
ostrovy, /port - špatné textury
|
|
prasatkopepina |
Přidané 28.09.2019 23:07
|
Založený: 20.09.19
|
Ahoj, Potřeboval bych pomoct s problémem a to tím, že na ostrovech a akcích ( /port ) se mi neukazují textury viz. předložená fotka. Zkoušel jsem reinstallovat GTA do úplně čistýho a to taky nepomohlo. Samozřejmě, že prvně nepomohli ani žádný relogy a podobný věci. Kupodivu někdy ty textury jsou takhle šedý a někdy třeba tyrkysový, takže vůbec nemám tušení. Jinak normální svět a všechno okolo se mi zobrazuje dobře, kromě zmíněných situací. Předem děkuju všem za zpětnou vazbu. |
|
|
Rich |
Přidané 28.09.2019 23:39
|
Založený: 21.12.16
|
Skús si ešte inštalovať GTA z iného zdroja.
S grácií Za slobodnú žurnalistiku - demokracia je nevyhnutnosťou. Neznesiem nespravodlivosť. Keď vidím niečo čo je neférové, poviem si k tomu svoje, mám na to právo. Slušne a bez urážok. // Akcia Bonusové víkendy bol môj nápad. Akciu som vytvoril v roku 2022 v máji. Topic mi bol vymazaný a vytvorený nový, bez menovania toho, kto akciu vytvoril. // Takéto urážky voči mojej osobe sú tu na webe úplne normálne. Vedenie webu sa z tých správ smeje a nerieši ich. Avšak, keď som si v minulosti kedykoľvek dovolil sa obrániť a napísať na to niečo, údajne som vyvolával konflikty a rozvracal SP. A dostal som perma ban. |
|
Přejít na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 HlasůAno, miluji nakupování dárku
2 HlasůNe, je ještě čas
14 HlasůNechávám to na poslední chvilku
14 HlasůHraji na SP, nemám čas kupovat dárky
19 Hlasů
Pro hlasování musíte být přihlášeni.
Poslední články