Informace o serveru
Číst diskuzi
upozornenia nejdú posunúť
|
|
Rich |
Přidané 09.02.2020 00:20
|
Založený: 21.12.16
|
ahoj, niektoré upozornenia pravidelne nemôžem posunúť na stranu aby mi zmizli. Tam kde mám upozornenia tak niektoré idú, ale niektoré nie a v nastavení som to nikde nevidel, kde by som to mohol vypať. Neviem čo mám robiť, zmizne to až vtedy, keď otvorím danu aplikáciu. android 9 S grácií Za slobodnú žurnalistiku - demokracia je nevyhnutnosťou. Neznesiem nespravodlivosť. Keď vidím niečo čo je neférové, poviem si k tomu svoje, mám na to právo. Slušne a bez urážok. // Akcia Bonusové víkendy bol môj nápad. Akciu som vytvoril v roku 2022 v máji. Topic mi bol vymazaný a vytvorený nový, bez menovania toho, kto akciu vytvoril. // Takéto urážky voči mojej osobe sú tu na webe úplne normálne. Vedenie webu sa z tých správ smeje a nerieši ich. Avšak, keď som si v minulosti kedykoľvek dovolil sa obrániť a napísať na to niečo, údajne som vyvolával konflikty a rozvracal SP. A dostal som perma ban. |
|
|
Arbys |
Přidané 09.02.2020 08:59
|
Založený: 02.12.16
|
s tim ty nic neudelas, to nastavuje ta aplikace, ktera upozorneni vytvari - jestli smazat pujde, nebo ne... napr u spotify kdyz pisnicka bezi, tak nejde upozorneni s tlacitkami pause, next, previous smazat, kdyz pisnicku pausnes, tak to smazat jde
|
|
|
Rich |
Přidané 09.02.2020 12:52
|
|
to spotify hej, ale napríklad facebook nejde a na predošlom mobile to išlo. :/ Tiež aj iné appky, no divné to je Sloučeno 12.02.2020 08:58: tak lock ak nikto nič nevie o tom. Upravil/a Rich dne 12.02.2020 08:58 S grácií Za slobodnú žurnalistiku - demokracia je nevyhnutnosťou. Neznesiem nespravodlivosť. Keď vidím niečo čo je neférové, poviem si k tomu svoje, mám na to právo. Slušne a bez urážok. // Akcia Bonusové víkendy bol môj nápad. Akciu som vytvoril v roku 2022 v máji. Topic mi bol vymazaný a vytvorený nový, bez menovania toho, kto akciu vytvoril. // Takéto urážky voči mojej osobe sú tu na webe úplne normálne. Vedenie webu sa z tých správ smeje a nerieši ich. Avšak, keď som si v minulosti kedykoľvek dovolil sa obrániť a napísať na to niečo, údajne som vyvolával konflikty a rozvracal SP. A dostal som perma ban. |
|
|
Majky_ |
Přidané 12.02.2020 09:13
|
Založený: 28.06.13
|
Nemáš ty aplikace zamknuté v tom přehledu otevřených appek? |
|
|
Rich |
Přidané 12.02.2020 10:09
|
|
anooo, ďakujem, pán Boh zaplať a požehnaj
S grácií Za slobodnú žurnalistiku - demokracia je nevyhnutnosťou. Neznesiem nespravodlivosť. Keď vidím niečo čo je neférové, poviem si k tomu svoje, mám na to právo. Slušne a bez urážok. // Akcia Bonusové víkendy bol môj nápad. Akciu som vytvoril v roku 2022 v máji. Topic mi bol vymazaný a vytvorený nový, bez menovania toho, kto akciu vytvoril. // Takéto urážky voči mojej osobe sú tu na webe úplne normálne. Vedenie webu sa z tých správ smeje a nerieši ich. Avšak, keď som si v minulosti kedykoľvek dovolil sa obrániť a napísať na to niečo, údajne som vyvolával konflikty a rozvracal SP. A dostal som perma ban. |
|
|
Majky_ |
Přidané 12.02.2020 10:12
|
Založený: 28.06.13
|
Počkej to fakt? já si některý appky sám zamknu, protože mě štvalo, že ukončením všech aplikací se mi třeba vyplo spotify, nebo i messenger. A tohle to vyřešilo
|
|
|
Fifa |
Přidané 12.02.2020 13:34
|
Založený: 07.04.16
|
Android je prostě zlo, tady je to bílé na šedivém
|
|
|
Rich |
Přidané 12.02.2020 14:29
|
|
Fifík áno, niekedy. ale asi lepší než iOS. Nezabudni to zamknúť ( nikto iný, len Fifik môže. )
S grácií Za slobodnú žurnalistiku - demokracia je nevyhnutnosťou. Neznesiem nespravodlivosť. Keď vidím niečo čo je neférové, poviem si k tomu svoje, mám na to právo. Slušne a bez urážok. // Akcia Bonusové víkendy bol môj nápad. Akciu som vytvoril v roku 2022 v máji. Topic mi bol vymazaný a vytvorený nový, bez menovania toho, kto akciu vytvoril. // Takéto urážky voči mojej osobe sú tu na webe úplne normálne. Vedenie webu sa z tých správ smeje a nerieši ich. Avšak, keď som si v minulosti kedykoľvek dovolil sa obrániť a napísať na to niečo, údajne som vyvolával konflikty a rozvracal SP. A dostal som perma ban. |
|
Přejít na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
5 HlasůAno, miluji nakupování dárku
1 HlasNe, je ještě čas
12 HlasůNechávám to na poslední chvilku
12 HlasůHraji na SP, nemám čas kupovat dárky
17 Hlasů
Pro hlasování musíte být přihlášeni.
Poslední články