Informace o serveru
Číst diskuzi
Huawei p30 Lite - roztrieskal som zadok
|
|
Rich |
Přidané 25.12.2019 15:15
|
![]() ![]() Příspěvků: 2859
Založený: 21.12.16
|
čaute, no nadpis hovorí za všetko, pretože huaweiaci sú mimozemšťania a zadnú časť mobilu dali zo skla a omylom mi mobil parol. čo mám robiť prosím vás, dá sa žiť aj s tým a kúpiť si obal? ehm mobil som nedostal na Vianoce, mám ho dlhšie nebojte ![]() Sloučeno 25.12.2019 15:17: všetko funguje aj foťák aj odtlačok prsta Upravil/a Rich dne 25.12.2019 15:17 S grácií ![]() ![]() Za slobodnú žurnalistiku - demokracia je nevyhnutnosťou. Neznesiem nespravodlivosť. Keď vidím niečo čo je neférové, poviem si k tomu svoje, mám na to právo. Slušne a bez urážok. // Akcia Bonusové víkendy bol môj nápad. Akciu som vytvoril v roku 2022 v máji. Topic mi bol vymazaný a vytvorený nový, bez menovania toho, kto akciu vytvoril. // ![]() Takéto urážky voči mojej osobe sú tu na webe úplne normálne. Vedenie webu sa z tých správ smeje a nerieši ich. Avšak, keď som si v minulosti kedykoľvek dovolil sa obrániť a napísať na to niečo, údajne som vyvolával konflikty a rozvracal SP. A dostal som perma ban. |
|
|
Barty |
Přidané 02.01.2020 23:15
|
![]() ![]() Příspěvků: 245
Založený: 28.11.15
|
Zdravíčko, to je tak když se nosí telefon bez obalu že ![]() ![]() |
|
|
Rich |
Přidané 15.01.2020 10:29
|
![]() ![]() Příspěvků: 2859
Založený: 21.12.16
|
lock, ďakujem. Sloučeno 09.02.2020 00:19: tak lockne to niekto?? IT poradcovia haló? xd Upravil/a Rich dne 09.02.2020 00:19 S grácií ![]() ![]() Za slobodnú žurnalistiku - demokracia je nevyhnutnosťou. Neznesiem nespravodlivosť. Keď vidím niečo čo je neférové, poviem si k tomu svoje, mám na to právo. Slušne a bez urážok. // Akcia Bonusové víkendy bol môj nápad. Akciu som vytvoril v roku 2022 v máji. Topic mi bol vymazaný a vytvorený nový, bez menovania toho, kto akciu vytvoril. // ![]() Takéto urážky voči mojej osobe sú tu na webe úplne normálne. Vedenie webu sa z tých správ smeje a nerieši ich. Avšak, keď som si v minulosti kedykoľvek dovolil sa obrániť a napísať na to niečo, údajne som vyvolával konflikty a rozvracal SP. A dostal som perma ban. |
|
|
TripS |
Přidané 09.02.2020 01:13
|
![]() ![]() Příspěvků: 602
Založený: 20.05.15
|
Ja to locknu ![]() |
|
Přejít na fórum:
Anketa