Informácie o serveri
Čítať tému
Crash hry
|
|
sachmats |
Pridané 25.03.2020 14:09
|
Príspevkov: 88
Založený: 25.09.19
|
Zdravím keď chcem zapnúť hru stále mi to crashne už som skúšal aj reinstall ale stále nič.
|
|
|
Rich |
Pridané 25.03.2020 14:16
|
Príspevkov: 2849
Založený: 21.12.16
|
Ak to dávaš vždy na rovnaký disk, skús premiestniť priečinok s hrou na iný disk. Potom ked spustíš samp, tak pri spustení serveru by malo ukázať, aby si lokalizoval ten priečinok. Skus, daj vedieť.
S grácií Za slobodnú žurnalistiku - demokracia je nevyhnutnosťou. Neznesiem nespravodlivosť. Keď vidím niečo čo je neférové, poviem si k tomu svoje, mám na to právo. Slušne a bez urážok. // Akcia Bonusové víkendy bol môj nápad. Akciu som vytvoril v roku 2022 v máji. Topic mi bol vymazaný a vytvorený nový, bez menovania toho, kto akciu vytvoril. // Takéto urážky voči mojej osobe sú tu na webe úplne normálne. Vedenie webu sa z tých správ smeje a nerieši ich. Avšak, keď som si v minulosti kedykoľvek dovolil sa obrániť a napísať na to niečo, údajne som vyvolával konflikty a rozvracal SP. A dostal som perma ban. |
|
|
sachmats |
Pridané 25.03.2020 14:20
|
Príspevkov: 88
Založený: 25.09.19
|
Citácia Rich napsal: Pomohlo díky |
|
|
Rich |
Pridané 25.03.2020 15:25
|
Príspevkov: 2849
Založený: 21.12.16
|
Parádička, tak som rád, niet začo.
S grácií Za slobodnú žurnalistiku - demokracia je nevyhnutnosťou. Neznesiem nespravodlivosť. Keď vidím niečo čo je neférové, poviem si k tomu svoje, mám na to právo. Slušne a bez urážok. // Akcia Bonusové víkendy bol môj nápad. Akciu som vytvoril v roku 2022 v máji. Topic mi bol vymazaný a vytvorený nový, bez menovania toho, kto akciu vytvoril. // Takéto urážky voči mojej osobe sú tu na webe úplne normálne. Vedenie webu sa z tých správ smeje a nerieši ich. Avšak, keď som si v minulosti kedykoľvek dovolil sa obrániť a napísať na to niečo, údajne som vyvolával konflikty a rozvracal SP. A dostal som perma ban. |
|
|
Pandy |
Pridané 25.03.2020 17:30
|
Príspevkov: 8129
Založený: 14.12.14
|
Citácia Rich napsal: |
|
Prejdite na fórum:
Anketa