Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Čítať tému

 
Problém s Dell Notebookem
cechyy
Ahoj, pořídil jsem si do školy notebook od firmy Dell. Přesnější název Dell Inspiron 15(3593). Mám problém s tím, že zapojím sluchátka do jacku a zvuk se mi do nich nepřenáší, spíše je to v PC ani nevyhledá. Zapojím sluchátka a zvuk jde stále z NT a do sluchátek se nedostane. Jediný co funguje, tak že to zakážu ve správci zařízení, zapojím sluchátka a zase povolím. To pak funguje, ale dělat tohle denně kvůli sluchátkům? Googloval jsem a žádný fix mi to pořádně nenašlo a když už jsem teda něco objevil, tak to nefungovalo. Dělá to spoustu Dell Notebookem, teď je otázka zda ho jít reklamovat nebo najít nějaký fix.

Díky všem za pomoc. Smile
img.tpx.cz/uploads/cechypodpisvww.png
Bratek
Zkoušel jsi i jiná sluchátka, jestli dělají to samé? Problém může být klidně i v konektoru sluchátek. Nezapomeň si taky aktualizovat ovladače zvukovky, aby ti to všechno správně jelo.
cechyy
Zkoušel jsem všechny sluchátka co doma mám a dělají mi to všechny. Ovladače jsem instaloval nové, ale i starší zda by v nových nemohla být chyba. Nic nepomohlo.
img.tpx.cz/uploads/cechypodpisvww.png
asthenic
ja osobne dell moc nepoznam ale co som sa docital tak bude problem v aplikacii MaxxAudio alebo Waves, ak ich mas v ntb, prikladam par linkov

https://www.dell.com/community/Inspir...-p/6085035

https://www.dell.com/community/Laptop...-p/5129357

https://www.dell.com/community/Inspir...492#M20721

niekto tam pisal, ze dokonca odinstaloval realtek a sluchatka sa pripojili, ale to asi uplne robit nechces
vyskusaj, ak mas problem s eng tak napis, prelozime
Janci
Máš nainštalovaný MaxxAudioPro? To je tool, ktorý sa o to stará na mojom Inspirone. Ak si notebook od jeho zakúpenia nepreinštaloval, tak by som to možno ešte vyskúšal predtým, ako by si ho prípadne dal reklamovať. Tiež by som sa ešte pozrel na nastavenia v BIOSe, možno niečo nájdeš tam.

Ja osobne mám starší Inspiron 13 a po preinštalovaní Winu sa mi tam ten MaxxAudioPro nainštaloval sám a normálne funguje.
cechyy
Okej, díky všem za rady. Stáhnul jsem Waves MaxxAudioPro, kde mi to sice nedetekovalo, když jsem vložil sluchátka do jacku. Podle odkazů zde, jsem se dopíďil, že když Waves MaxxAudioPro nastavím, aby se mi zapnulo při zapnutí PC, tak mi to ty sluchátka detekuje. Nechápu proč a jak to funguje, ale když jsem je vyndal a vložil, tak mi to najednou detekovalo. Tedy ta aplikace musí být nastavená, aby se zapnula společně s PC a v tedy mi to sluchátka detekuje. Díky všem za rady a můžete Lock!
img.tpx.cz/uploads/cechypodpisvww.png
Bratek
Zamykám.

Lock!
Prejdite na fórum:
Anketa
Aké eventy máte najradšej na Fiveme?
DeathRun
3 Hlasov
12%
Derby
3 Hlasov
12%
Tuning zraz
6 Hlasov
24%
Závody
3 Hlasov
12%
Color Dash
3 Hlasov
12%
WallRide
1 Hlas
4%
Nechodím na žiadne akcie..
6 Hlasov
24%
Len prihlásení môžu hlasovať.
Kto je online
· Hostí online: 8