Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Opravím to??
ANO 1 Hlas
33%
NE 2 Hlasů
67%
Počet hlasů: 3

broken gta idk :-)
Vanix
čůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůs, jako normalne si sawnim ne a najednou mi spadne gtačko a od té doby mi nejde zapnout ani jedine gta co mam v pc, dajake napady co stím plsss??????

Ptejte se mě na vsecko, poslu vam co bude potreba atd. atd. atd. diky :3
Podpis smazán z důvodu porušení pravidla 3) - vulgarita
Czech_
Tak asi nejlepší by na začátek bylo to, že bys nám napsal, co přesně slovo "nejde" vyznačuje. Objeví se ti nějaký error? Po spuštění se ti nic nezobrazí? Nejde se ti připojit na servery?

Takto moc nezjistíme, kde je problém. Takže by bylo lepší to popsat lépe než jen to, že mi to nejde.
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=30353

Házím makrely do schránek Makrelka

🇨🇿 🤝 🇺🇦
Nxs
Ahoj,
pokud ti nejde ani jiné GTA (snad myslíš San Andreas) a nic se ti po spuštění neukáže, tak bude problém v nastavení hry. Jdi do Dokumentů -> GTA San Andreas User Files a tam smaž soubor gta_sa.set. To ti vyresetuje tvoje nastavení hry a mělo by to být OK.
i.imgur.com/WHTT459.gif
Vanix
Tak asi nejlepší by na začátek bylo to, že bys nám napsal, co přesně slovo "nejde" vyznačuje. Objeví se ti nějaký error? Po spuštění se ti nic nezobrazí? Nejde se ti připojit na servery?

Takto moc nezjistíme, kde je problém. Takže by bylo lepší to popsat lépe než jen to, že mi to nejde.

Tak jako nejdriv čau ne?

Kazdopadne mi to u kazdeho gta v pc hazi errory.

tady mas jeden priklad

Ahoj,
pokud ti nejde ani jiné GTA (snad myslíš San Andreas) a nic se ti po spuštění neukáže, tak bude problém v nastavení hry. Jdi do Dokumentů -> GTA San Andreas User Files a tam smaž soubor gta_sa.set. To ti vyresetuje tvoje nastavení hry a mělo by to být OK.

zkusím a odpovím, díky sefe ///// odpovím ti hned, ne nepomohlo mi to, ale i tak diky sefiso
Nxs
Pokud se ti hra ani nespustí, tak to bývá v hodně případech způsobené módy. Nemáš nějaké nainstalované nebo nezasahoval jsi do hry nějak před tím, než ti to začalo crashovat?
i.imgur.com/WHTT459.gif
Vanix
dobre lock, vyresil jsem si to po svém. Lave lytko diky za radu akčuely mi to pomohlo. pac a pusu.
Bratek
Lock!
Přejít na fórum:
Anketa
Jak budete slavit Velikonoce?
Hrát na SuperParbě.
6 Hlasů
26%
Budu s rodinou.
4 Hlasů
17%