Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Čítať tému

Jazyk PC
SamerLP
Zdravím hcle by som sa spýtať som slovák a ked som si PC akože puštal rvy krat som zadal jazyk čeština a skoro cely PC mam po česky vieš... takže ako by som mohol daťcely PC do slovenčiny poradí niekdo prosím?
Bratek
Ovládací panely > Hodiny, jazyk a oblast > Tam by mělo jít změnit skoro všechno na Slovenštinu
SamerLP
skušal som tam všwtko možne nevie kniekdo kde to všetko rpesne nič mi tam nejde Sad
Sh1TeRkO
Ako píše Bratek - Ovládací panel - Hodiny, jazyk a oblasť - Jazyk.
Tr1xmy
img.tpx.cz/uploads/jazyk%20sk.png
SamerLP
ja viem že tam ale kde presne tam ja viem že v jazyk a tak ale tam kde to presne zmeniť ja neviem skušal som všetko stále to mam v čstine! Sad
Tr1xmy
Ked Ti toto nepomoze tak uz neviem co s Tebou :D
img.tpx.cz/uploads/wegerwherherh.png
SamerLP
ževraj to ma byť niečo takéto: [img]http://pocitac.com/media/0/Windows7zmnajazykainanichverzch_C1E9/select1_thumb.jpg[/img]

ale ja tam nemám to choose laguane ako to tam pridam ? ja to nechapem Sad
Sh1TeRkO
Hore máš - Install / Uninstall languages.
SamerLP
nechapeš ja to instal uninstall laguanes nemam tu je to:
img.tpx.cz/uploads/sdfffffffffffffffff.png
to čo som posielal tak to ma byť ale ja to tak nemám Sad
Blow
Ako má hore túto lištu
[img]http://prntscr.com/1txxi3[/img]
Klikni na Formáty !!!
Sh1TeRkO
Alebo skús nájsť nové aktualizácie, či Ti nehodí, že balíky jazykov.
SamerLP
jaké formaty čo? mam formaty na ačiatku slovenčina a nejde stále mam ten posratý pc v češtine chcem ho do slovenčiny nebudem ho mať v češtine!
Barborka
Hore v lište máš 4 karty Formáty,Umiestnenie,Klávesnice a jazyky a Správa. Klikni na prvú lištu čiže formáty. A ako vidíš na tomto obrázku

img.tpx.cz/uploads/wegerwherherh.png

Prvý riadok Formát zmeň na Slovenčinu (Slovensko). Potom daj použiť a OK. čumím

BTW: Keď ho tam nemáš aktualizuj si PC cez Windows Update.

PS: Keď nepochopíš toto tak si fakt zlý prípad. A ešte stačilo urobiť TOTO a hneď tam máš 52 000 výsledkov.
Upravil Barborka dňa 28.09.2013 12:28
SamerLP
to som dal a stále mam počitač v češtine to mám teda a ešte k tomu aktualizacie jazykov nie pozrite takto to tam mam...:
img.tpx.cz/uploads/img0005.png
proste nechápem to celé to mám v češtine a ja to nechcem a neviem čo už robiť ako to zmeniť Sad
Sh1TeRkO
Čo máš za verziu Windowsu?
SamerLP
Windows 7 home premium aj model či lebo ja neriešim moc pc neviem ine podrobnosti o mojom pc...
KeepSmilling
Nechci bejt hrubej ale to nerozumíš česky,že tak řešíš jazyk, neřeknu kdybys tam měl nějakou korejštinu, česky snad normálně rozumíš ne ? Já bych tohle neřešil.. Smile
SamerLP
dobre ja rozumiem ale nie uplne všetkému ja to chcem do slovenčiny lebo som slovák to hadam chápeš ale ked sa to dá prečo by som to nespravil len neviem ako tak preto píšem sem Sad
Ashok
Na změnu jazyka potřebuješ mít verzi Windows 7 Ultimate/Enterprise, nebo na počítači přeinstalovat Windows se slovenským instalačním diskem.
Neoficiální postupy, které narušují platnost licence jmenovat nebudu a určitě ti je nedoporučuji použít, i kdybys na ně někde narazil.
Prejdite na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
6 Hlasov
11%
Ano, miluji nakupování dárku
2 Hlasov
4%
Ne, je ještě čas
14 Hlasov
25%