Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Čítať tému

GTA - Runtime Error
zorys
Zdravím, mému kamarádovi neustále píše tohle, když chce zapnout SAMP, potřeboval by poradit. Smile)

img.tpx.cz/uploads/bandicam%202014-03-01%2008-52-10-667.jpg
-ZTE-
Ak mu nejde spustiť ani singláč a má hru stiahnutú bude to crackom. :D
Gejza
Niečo podobné robí / robilo môjmu kamošovi, ten tvoj má win 8 ?
KillerJohny
-ZTE- Takže singláč my ide spustit len samp my nejde spustit ale normálne my to šlo.
Gejza mám win 7
Farkiny
Zkus to celé přeinstalovat (celej mulťák)
KillerJohny
Farkiny to sem zkousel...komplet cele GTA + samp
Rap
Díval jsem se na internet a zíjstil jsem, že to je něco s Javou skus to vyhledat prostě napiš do vyhledavače RUNTIME. Máš na to několik stránek kde to můžeš skusit stáhnout. Ten Runtime je nějaký modul pro Javu, takže to zřejmě budeš MUSET stáhnout.

Stažení RUNTIME.

Stránky se stažením, DALŠÁ

Můžeš to skusit, nevím jak ti to pojede.
Upravil Rap dňa 01.03.2014 16:40
-ZTE-
Alebo skús updatovať alebo stiahnúť (ak nemáš) javu.
KillerJohny
MaXiKing Díky za radu. Vyzkouším to
-ZTE- A javu mám.
LeximCZ
Toto se mi stalo také.Zkoušel jsem téměř všechno, ale jediné co mi fungovalo bylo vytvořit nový uživatelský účet.Také jsem si četl různá fóra, kde také psali, že nový už. účet je asi jediné řešení.Ještě je možnost vymazat soubor ve složce GTA San Andreas User Files "gtasa.set" nebo tak nějak, ale nevím jestli to bude fungovat.
Doufám, že jsem pomohl.
Upravil LeximCZ dňa 01.03.2014 20:35
KillerJohny
Díky všem za rady. Ale porád to nejde :/
Leropos a to co si napsal "vytvorit nový uživatelský účet" to sme neskousel musim se zeptat rodiče protože muj PC mám pokazený a tenhle je jako náš společnej a máme tu duležite informace....
Baseball
Máš nějaké moduly / skiny aut atd.. ?? jestli ano vše odinstaluj
_XarDas_
Nemáš S0beit nebo Cleo?
Jestli ano budeš se toho muset zbavit. Todle mi dělalo kdysi dávno u cheatů, dělalo mi to, když jsem měl zastaralé cheaty (0.3e -> 0.3x). Jestli jsi to i přeinstaloval zkus stáhnout jiné GTA..
asthenic
Skús tiež aktualizovať Microsoft Visual C++.
KillerJohny
Díky všem za rady. ;)
baseball: nemám žádne mody (aut, atd..)
xardas: sou tám Cleo soneit nemám ale zkoušel sem to cele preinstalovat ale to je to GTA co mám ja stáhnute s modamy (Cleo) ale ted sem stáhl jine GTA z gamesite.cz aj creck je tam osobitne takže to by my už asi mnelo frčet.
funnky: to sem taky delal
KillerJohny
Nejde my to, stále píše to isté aj keď som stiahol nové GTA.
Rancens
Mal som ten istý problém stačí aktualizovať MIcrosoft Visual C++ a máš to hotové.
Tearsko
ak nepomôže to céčko skus reinstal na nové miesto na disku ak si to inštaloval tam kde bolo aj predtým ( vyber iné umiestnenie ako predtým mne to pomohlo pri podobnej chybe ) a zmazať GTA San Andreas User Files
Ruda
Stačí to napsat do google a vyjede vám miliarda řešení, jedno určitě fungovat bude.
Když je problém v Microsoft C++ tak ho aktualizujte, kupte originální hru, nebo stáhněte jinou.
KillerJohny
Frei ak máš skype tak napíš ho do správy alebo tu, niečo potrebujem Díky
Prejdite na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 Hlasov
13%
Ano, miluji nakupování dárku
2 Hlasov
4%
Ne, je ještě čas