Informácie o serveri
Čítať tému
Problém se hrou
|
|
Baseball |
Pridané 04.11.2014 06:51
|
Príspevkov: 7413
Založený: 28.01.14
|
Jdou ti na tom jiné hry ? |
|
|
cUrY |
Pridané 04.11.2014 11:07
|
Príspevkov: 7
Založený: 02.11.14
|
Tato chyba má několik řešení: - Máš SA:MP nainstalované ve špatné složce a né ve složce se hrou San Andreas - Máš jinou verzi San Andreas. Jestli že máš chybnou verzi GTA SA je její oprava jednoduchá. Stáhneš si patch pro snížení verze San Andreas. - můžeš také zkusit nový reinstal do nový složky , neinstalovat to pořád do té samé. - singleplayer ti jde spustit ? Možná máš v GTA složce/ models/gta 3 nějaký modifikace,skiny, to ti může také crashovat hru. ( můžeš mít nějaký chybný nebo 2x stejný soubor v txd, dff) - poslední možnost jsem zjistil : nastav si pro svuj profil USER(ve windowsu) všechna práva na spouštění gta jako správce Co ti to píše ? Já myslím, že to bude asi tím crackem, jestli chceš ,tak mi napiš soukromou zprávu a já ten crack dám na ulozto nebo přes skype , jak chceš. |
|
|
kapr |
Pridané 04.11.2014 12:49
|
Príspevkov: 478
Založený: 20.02.11
|
Zkus vyhodit složku GTA San Andreas User files, často to pomůže a jelikož se nevyhazuje při přeinstalaci hry, mnohé by to vysvětlovalo. Nachází se v: C:\Users\TVUJ_NAZEV_PROFILU\Dokumenty\ //edit: Až teď jsem si všiml že říkáš že ti přišel ntb z opravy, takže to asi nepomůže, ale zkus, za zkoušku nic nedáš. Upravil kapr dňa 04.11.2014 12:54 |
|
|
Zrušený účet |
Pridané 05.11.2014 13:38
|
Príspevkov:
Založený: 01.01.70
|
Už to vše jede, tak jak má. eGhe mi s tím pomáhal přes Teamviewer asi 2 hodiny. Nakonec se naštval a stáhl jiné GTA z netu přes torrent. A musím to pouštět přes Daemon Tools, což mi nevadí. Všem ostatním ovšem děkuji za snahu mi pomoci. Můžete. |
|
|
dpq7WImm8w |
Pridané 05.11.2014 21:42
|
Príspevkov: 8294
Založený: 30.04.12
|
Citácia Gigush napsal: |
|
Prejdite na fórum:
Anketa