Informace o serveru

R
Připojit se na server

Číst diskuzi

Vyber PC
Tearsko
R70 je čo za kartu, o takej som nepočul ešte
No10
R7 prepac :-D a neviem to poskladanie kukol som len graf.kartu+chladic+pevny disk ta mi cenavydla na 430€+-
Tearsko
záleží do akej sumy chce ísť no
kachlYcka
Citace
BTears napsal:

Citace
kachlYcka napsal:

Pamatujte si :D
Žádný ntb není herní Smile
1.Nedělají se na něj hard disky o 7200+rpm(otáčky)
2.Při hrani takového battlefield3 na maximalní detaily uslyšíte jenom po chvilce zaškvrčení ve vašem "herním ntb" a konec Smile Jak tu již někdo psal..

Toto je jen biznis "Herní" NTB

sú notebooky ktoré toho zvládnu dosť a dá sa to považovať aj za "herný", ale nestojí to 600 €..

1. v delách notebookoch sa používajú už skôr SSDčka ale dá sa zohnať v pohode aj 7200rpm disk
2.to je pravda, ale to platí leda tak pre "akože herné" ntb bežne dostupné v každom obchode s bežnou cenovkou tak do 600 €

ona sa tu hlavne rieší low detskop PC na základné požiadavky :D

ten druhý čo si pridal je zase len obyčajná kancelárska zostava , za tak málo € a ešte aj s dodaným windowsom moc toho fakt nečakaj ked polovica z ceny PC je win :D
tie 3 hry si samozrejme zahráš no ale moc od toho nečakaj.

No jo ssdčka to vyřešily ale takové ntb "herní" jde sehnat fakt dráž, jak si psal.
No10
Chlapci takze po dlhej debate sereme na PC a berem NTB za 669€ myslitte ze by to utiahlo hry nie?? RAM 8GB graf.karta GF940 a este je tam win 10 pytal som sa predajcu ze 10 je lepsia povipinal si sledovanie urobil tam nieco a ze je to lepsie ze v rozbiehami je to lepsie ze sa to moc neda ani porovnat
Tearsko
w10 je **** zatial , budeš mať samý problém s kompatibilitou a podobne

Noťas pošli celý HW - čiže procesor / disk / konkrétny typ grafiky

ale ak nutne nepotrebuejš noťas tak si ho nekupuj ak to chceš na hranie hier a nemáš v pláne ho prenášať a skôr si niečo zlož na stôl, za cenu 670 € sa dá zložiť už celkom slušná mašinka
Geroj
Keďže source engine beží na (napíšem to ako retard) CPU tak intel hd graphics by som neodporúčal, to je to najhoršie čo môžeš urobiť, i3,i5 keď už tak, teraz chceš na tom ušetriť ale potom budeš lutovať, "Niesom tak bohatý aby som si kupoval lacné veci" ak ma chápeš.
FleX_
Windows 10 je veru ešte velmi velký otáznik čo sa týka kompatibility a ja som mal a aj mám problém pri sampku sním ale akože v ostatných veciach mi zatial vyhovuje.
35Nando
Teda, Windows 10 mi príde o mnoho lepší vo všetkých aspektoch ako w8.1,8,7.

Žiadne problémy som zatial nemal. Jediné, čo mi vadí, je že sa nedá stretchnúť obrazovka skrz intel hd panel. (notebooky)
No10
Zajtra napisem ohladom tych komponentov a no osobne ten win 10 no neviem tiez ale vidim ze su tu 2 nazory ANO aj NIE no uvidim
kachlYcka
Neber windows 10. Když se ti lagne jakákoli hra, tak nejde ukončit ani přes ctr+alt+delete
No10
Ked nejde zrejme tebe sa to uz stalo "mozno" ako si to viriesil

P.S ako moze to byt zle lenze maju na ten notebook "akcie" ze do konca marca ked jupis ntb mas zaruku na 4 roky

Btw btears zrejme ti nic nedam lebo som si nezapametal a na webe neviem najst ten ntb

Nieco som nasiel: 8GB RAM, 1TB DISK , Graf.karta ge force 940, intel pentium 35556U**

**= ten intel je leb tak ten ntb co si idem kupit ma lepsi len aby ste sa vedeli orientovat
Upravil/a No10 dne 27.03.2016 11:45
kachlYcka
Já to vrátil na windows 7 :D
Ano, stalo se mi to.*11*
No10
Aha no ok :-D

E/ k vyssie uvedenemu komentu ten intel co som tam pisal tak sa vola intel 580xxx ked som napisal nejaku chu***inu tak sory :-D
Upravil/a No10 dne 27.03.2016 17:19
No10
Chlapci rychla rada aka graf.karta AMD RADEON R7 340 // Ge Force940

Co hovorite na toto

+ co by ste sisi vybrali pc za 550 alebp ntb 1000 nebereme poskladany ppdla seba
Ale normalny z obchodu
Upravil/a No10 dne 27.03.2016 21:48
Groot
Citace
No10 napsal:

Chlapci takze po dlhej debate sereme na PC a berem NTB za 669€ myslitte ze by to utiahlo hry nie?? RAM 8GB graf.karta GF940 a este je tam win 10 pytal som sa predajcu ze 10 je lepsia povipinal si sledovanie urobil tam nieco a ze je to lepsie ze v rozbiehami je to lepsie ze sa to moc neda ani porovnat

Takto mám toho teda vela povieš xDD
8GB ram DDR2/3/4 ? Dual Channel ?
Ako já som mal Win10, ale na každej hre mi dropli FPS +- 30 a spomalil sa mi PC. Na hranie odporúčam Win 7, nepríjdeš o nervy ! :D
No10
Dodko zrejme 3 dual channel a ako som pisal je tam zaruka na 4 roku takze ked uvidim nieajake problemy neni problem ist preinstalovat
rikardo
Každému ten Win 10 vyhovuje ináč, ja osobne s ním nemám žiadne problémy + mi boostol fps.
Groot
Citace
No10 napsal:

Dodko zrejme 3 dual channel a ako som pisal je tam zaruka na 4 roku takze ked uvidim nieajake problemy neni problem ist preinstalovat

Vieš čo je Dual Channel ? :D
CzSK
No10 přijde mi, že tahle diskuze je tady už roky a řeší se tu čím dál tím větší prdy. Pořád špekuluješ nad jinými noťasi přitom píšeš o nějakých parametrech, o kterých víš prd. Nebude lepší když sem napíšeš, do kolika € si chceš pořídit noťas a někdo z nás se na to podíváme a doporučíme ti ho?
Ovšem bude lepší jak jsem psal v předchozím topicu, jestli chceš noťas a budeš se zase ptát jestli to rozjede támhleto a tohleto, tak si raději našetři víc.
Přejít na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 Hlasů
12%
Ano, miluji nakupování dárku
2 Hlasů
4%
Ne, je ještě čas
14 Hlasů
25%