Informace o serveru

R
Připojit se na server

Číst diskuzi

PC po 5 hoď se chová divně.
Tearsko
hw monitor je program na monitorovanie HW (teplota, frekvencia , napätie, fany...) , vygoogli , stiahni a sleduj teploty pri tej záťaži. Ak by boli teploty moc vysoké, prenastav si v biose nastavenie otáčok na jednotlivé fany najlepšie na maximum a skús to sledovať
hormoskunk
je to na 100% chlazeni.. ja ten problem mam stejny akorat sem liny rozebrat notebook... pokud maš pc tak to máš jednodušší... vysaj cely pc, odmontuj chladič a větraček na procesoru, pořadně je vyčisti a v případě potřeby hoď mezi procesor a chladič teplovodivou pastu určenou pro tenhle problem
Masterskills285
Ozaj aj si ho niekedy z vnutra vysaval s vysavacom ? Lebo mozes ho mat zapraseni moc a prehrieva sa no ked budes vysavat tak opatrne mne robievato iste ked je v nom moc prachu tak skus a napiš
Ezy
Dobře. Zkusim během dne rozebrat bednu a uvidime co v tom najdu a behem dne se zde opet ozvu. To HW pote zkusim taky stáhnout. Prozatim diky. A ozvu se po udržbě.
Ezy
Kdyz sem přišel domů, zapnul jsem PC a po par vteřinách se sám vypnul. Po druhým spuštění pc nabehl.
Masterskills285
a ide ti dobre ale ne ?
Ezy
Ne
Gargy
Mám stejný problém asi před půl rokem to začalo mám 6000+ nevím jestli máš stejný procesor ale asi jo tak bohužel je vtom nějaká chyba asi v ovladači nevím jaká ale taky hodně mám dropy fps ale dřív jsem neměl nechápu
Ezy
Citace
Gargamel napsal:

Mám stejný problém asi před půl rokem to začalo mám 6000+ nevím jestli máš stejný procesor ale asi jo tak bohužel je vtom nějaká chyba asi v ovladači nevím jaká ale taky hodně mám dropy fps ale dřív jsem neměl nechápu

Taky mi to dřiv nikdy nedělalo. Až ted za posledních par dní. Jdu GTA tam pár GR. Pak jdu csko. Tam to bezi 20 min a začně to.
Seka se hra , ts , steam , yt , fb .. Uplně vše..
Tearsko
už si to sledoval vôbec tie teploty a ventilátory ?
Masterskills285
to by si mal potom zistiš či sa ti prehrieva a je problem tam alebo inde
Ezy
Bohužel nestiham. Dostanu se na to až o víkendu. Zkusim to spíš hosit nejakému známemu rovnou. a tak se uvidi. Ja vám ale děkuji za jakoukoliv snahu a koment Smile
Ezy
Když se na to dostanu. Tak dám vědět a kdyz zjistim příčinu ozvu se tak jako ták.
Geroj
Citace
5. Diskuse, která bude neaktivní více než 5 dnů, bude uzamčena. O její odemknutí může zakladatel požádat Moderátora fóra, nebo IT poradce.

Z tohoto dôvodu zamykám, keby niečo napíš mi SZ a odomknem to.
Lock!
Přejít na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 Hlasů
12%
Ano, miluji nakupování dárku
2 Hlasů
4%
Ne, je ještě čas
14 Hlasů